CHP’li kadınların destek kampanyası sürüyor!

Siyaset 17.08.2021 - 12:17, Güncelleme: 17.08.2021 - 12:33
 

CHP’li kadınların destek kampanyası sürüyor!

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketlerinin ardından başlattığı yardım kampanyası devam ediyor. Yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin ilçe başkanlıkları binalarına ihtiyaç malzemelerini bırakabileceği açıklandı.

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketinde birçok ev ve iş yerini su bastı. Yaşanan sel felaketinde 77 kişi hayatını kaybederken 47 kişinin ise kayıp olduğu ihbarı alındı. Yaşanan bu felaketlerin ardından 3 ildeki vatandaşlara destek olmak isteyen CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı. “Sel Bölgesine Umut Olmaya Var mısınız?” kampanyası başlatmıştı. Başlatılan yardım kampanyasında acil ihtiyaçlar için vatandaşlardan destek isteyen CHP’li kadınlar destekte bulunmak isteyen vatandaşların, yardımlarını ilçe binalarına bırakabileceğini hatırlattı. “SEL MAĞDURLARINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK” Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketinin ardından CHP Kocaeli İl Kadın Kolları harekete geçerek yardım kampanyası başlattı. “Sel Bölgesine Umut Olmaya Var mısınız?” kampanyası kapsamında konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, vatandaşlara destek olmaları için acil çağrıda bulunarak “Ülkemizde meydana gelen sel felaketlerinde mağdur olan vatandaşlarımıza destek olabilmek için kampanya başlattık. Bu kapsamda ‘Sel Bölgesine Umut Olmaya Var mısınız?’ adı altında başlatmış olduğumuz yardım kampanyamız devam ediyor. Yardım kampanyasına sağladığınız destekle daha fazla aileye dokunabiliriz. Bu zor günlerde sel mağduru vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirelim. Desteklerinizi il ve tüm ilçelerde ilçe örgütlerimize iletebilirsiniz” dedi KAYA’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ “Öte yandan bu süreçte bizimle birlikte olarak, desteğini esirgemeyen, emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz” diyen Başkan Kaya, kampanya kapsamında ihtiyaç listesini de açıkladı. Acil çağrı ile yayınlanan ihtiyaç listesinde şu malzemeler bulunuyor;  0-3 Yaş bebek bezi, bebek maması, çorap, pijama ve eşofmandan oluşan çocuk ve kadın kıyafetleri, çanta ve kırtasiye malzemelerinden oluşan okul malzemeleri.
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketlerinin ardından başlattığı yardım kampanyası devam ediyor. Yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin ilçe başkanlıkları binalarına ihtiyaç malzemelerini bırakabileceği açıklandı.

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketinde birçok ev ve iş yerini su bastı. Yaşanan sel felaketinde 77 kişi hayatını kaybederken 47 kişinin ise kayıp olduğu ihbarı alındı. Yaşanan bu felaketlerin ardından 3 ildeki vatandaşlara destek olmak isteyen CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı. “Sel Bölgesine Umut Olmaya Var mısınız?” kampanyası başlatmıştı. Başlatılan yardım kampanyasında acil ihtiyaçlar için vatandaşlardan destek isteyen CHP’li kadınlar destekte bulunmak isteyen vatandaşların, yardımlarını ilçe binalarına bırakabileceğini hatırlattı.

“SEL MAĞDURLARINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketinin ardından CHP Kocaeli İl Kadın Kolları harekete geçerek yardım kampanyası başlattı. “Sel Bölgesine Umut Olmaya Var mısınız?” kampanyası kapsamında konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, vatandaşlara destek olmaları için acil çağrıda bulunarak “Ülkemizde meydana gelen sel felaketlerinde mağdur olan vatandaşlarımıza destek olabilmek için kampanya başlattık. Bu kapsamda ‘Sel Bölgesine Umut Olmaya Var mısınız?’ adı altında başlatmış olduğumuz yardım kampanyamız devam ediyor. Yardım kampanyasına sağladığınız destekle daha fazla aileye dokunabiliriz. Bu zor günlerde sel mağduru vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirelim. Desteklerinizi il ve tüm ilçelerde ilçe örgütlerimize iletebilirsiniz” dedi

KAYA’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

“Öte yandan bu süreçte bizimle birlikte olarak, desteğini esirgemeyen, emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz” diyen Başkan Kaya, kampanya kapsamında ihtiyaç listesini de açıkladı. Acil çağrı ile yayınlanan ihtiyaç listesinde şu malzemeler bulunuyor;  0-3 Yaş bebek bezi, bebek maması, çorap, pijama ve eşofmandan oluşan çocuk ve kadın kıyafetleri, çanta ve kırtasiye malzemelerinden oluşan okul malzemeleri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.