19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“22 yıl geçti halâ vergi ödüyoruz!”

Siyaset 18.08.2021 - 14:49, Güncelleme: 18.08.2021 - 14:49
 

“22 yıl geçti halâ vergi ödüyoruz!”

DP KOCAELİ İL BAŞKANI’NDAN ‘DEPREM VERGİSİ’ SİTEMİ;

17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Depremin üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen biz hala deprem vergisi veriyoruz” dedi. DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Nazlıgül, 22 sene deprem vergisi ödediklerini, bu yıl dönümünde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara deprem vergisinin kaldırıldığını müjdelemesini beklediklerini ifade etti. Nazlıgül, “Evet Gölcük Depreminin, o kara günün yıl dönümüydü. Allah hiç kimseye, hiçbir ülkeye böyle acı tablo bir daha yaşatmasın. O günlerde deprem için paralar toplanıyordu. Hala deprem vergisi adı altında toplanıyor. Kemal Unakıtan zamanında toplanan paralarla IMF‘nin borcunu kapattık diyordu. Daha sonra Bakan Şimşek deprem paraları ile duble yollar yapıldığını söyledi. Vatandaşlarımızda normal olarak bunları alkışladı. “MÜJDEYİ DUYMAK İSTERDİK” Allah vatandaşımıza güç kuvvet versin de vergilerini ödesin. Fakat deprem geçeli 22 sene oldu biz hala deprem vergisi veriyoruz. Deprem vergisi ile depremzedeler için yapılması gereken evleri para ile satın aldık. Ne yapalım bir 22 sene deprem vergisi ödedik, bir 22 sene daha öderiz de lakin bu pandemi, bu ekonomik girdap vatandaşın belini büktü. Gölcük Depreminin bu kara yıldönümünde Cumhurbaşkanı’ndan kendileri için küçük vatandaş için çok büyük olan bu deprem vergisinin kaldırıldığı müjdesini duymak isterdik.”
DP KOCAELİ İL BAŞKANI’NDAN ‘DEPREM VERGİSİ’ SİTEMİ;

17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Depremin üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen biz hala deprem vergisi veriyoruz” dedi.

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Nazlıgül, 22 sene deprem vergisi ödediklerini, bu yıl dönümünde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara deprem vergisinin kaldırıldığını müjdelemesini beklediklerini ifade etti. Nazlıgül, “Evet Gölcük Depreminin, o kara günün yıl dönümüydü. Allah hiç kimseye, hiçbir ülkeye böyle acı tablo bir daha yaşatmasın. O günlerde deprem için paralar toplanıyordu. Hala deprem vergisi adı altında toplanıyor. Kemal Unakıtan zamanında toplanan paralarla IMF‘nin borcunu kapattık diyordu. Daha sonra Bakan Şimşek deprem paraları ile duble yollar yapıldığını söyledi. Vatandaşlarımızda normal olarak bunları alkışladı.

“MÜJDEYİ DUYMAK İSTERDİK”

Allah vatandaşımıza güç kuvvet versin de vergilerini ödesin. Fakat deprem geçeli 22 sene oldu biz hala deprem vergisi veriyoruz. Deprem vergisi ile depremzedeler için yapılması gereken evleri para ile satın aldık. Ne yapalım bir 22 sene deprem vergisi ödedik, bir 22 sene daha öderiz de lakin bu pandemi, bu ekonomik girdap vatandaşın belini büktü. Gölcük Depreminin bu kara yıldönümünde Cumhurbaşkanı’ndan kendileri için küçük vatandaş için çok büyük olan bu deprem vergisinin kaldırıldığı müjdesini duymak isterdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.