Yüzücülerin kurs belgelerini hürriyet verdi

Spor 19.08.2021 - 09:56, Güncelleme: 19.08.2021 - 09:56
 

Yüzücülerin kurs belgelerini hürriyet verdi

Yüzücülerin kurs belgelerini hürriyet verdi

İzmit Belediyesinin ‘Engelsiz Kulaçlar’ ve ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ kursları kapsamında bir aylık temel eğitimlerini başarı ile tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in elinden aldı. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, temmuz ayı dahilinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın ve Engelsiz Kulaçlar projelerine yönelik kurslardaki 1 aylık programı başarı ile tamamlayan toplam 366 öğrenciye düzenlenen tören ile sertifikalarını dağıttı. Haftada iki olmak üzere ayda toplam 8 saat kurs gören 320 minik yüzücü, temel yüzme eğitimini tamamlamanın sevincini yaşadı. Ayrıca; Engelsiz Kulaçlar Projesi dahilinde rehabilite amaçlı verilen yüzme eğitimlerine katılan 46 çocuk da sertifika alma başarısı gösterdi. AYDINLIK GELECEĞİMİZİ BİR ARADA GÖRMEK ÇOK KIYMETLİ Tepeköy Mahallesi’ndeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen sertifika törenine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa katılırken aileler de çocuklarını bu gururlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Hürriyet, yüzme kursunu tamamlayan yüzücülere sertifikalarını tek tek takdim etti. Törende konuşan Hürriyet, “Bu kadar güzel, aydınlık geleceğimizi bir arada görmek çok kıymetli. İzmit Belediyesi olarak Yüzme Bilmeyen Kalmasın ve Engelsiz Kulaçlar projeleri kapsamında burada yüzme öğrenen çocuklarımıza sertifikalarını vereceğiz. Burada yüzme öğrenen çocuklarımızın birçoğu belki de yüzme yarışlarında ciddi başarılara imza atacak” dedi. İZMİT’İN ÇOCUKLARI HER ŞEYE DEĞER Hürriyet sözlerine, “Sporun her dalını desteklemeye devam ediyoruz. Anne ve babalardan ricam; çocuklarını sporda, sanatta, kültürde ve her alanda fazlasıyla destekleyin. Çocuklarımızın başarılı sporcu olması, kente yararlı bireyler olarak yetişebilmeleri, okulda ve yaşamda başarılı olabilmeleri, bir anne olarak söylüyorum, biz anne babaların desteğiyle gerçekleşiyor. Burada eğitimlere katılan çocuklarımıza temel yüzme eğitimi veriyoruz. Temmuz ayında 320 çocuğumuza yüzme eğitimi verdik. Ağustos ayında da 320 çocuğumuzun eğitimi devam ediyor. Bir aylık temel eğitimi geçen çocuklarımız, İzmit Belediyespor Yüzme Takımı’na seçiliyor ve lisanslı bir sporcu olarak İzmit’imizi il dışında temsil ediyorlar. İzmit’in çocukları her şeye değer diyoruz” diye devam etti. ENGELSİZ KULAÇLAR PROJESİ Başkan Fatma Kaplan Hürriyet son olarak bilgilendirme yaptı. Hürriyet, “Aynı zamanda Engelsiz Kulaçlar Projesi kapsamında her Cuma 09.00-13.00 saatleri arasında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde rehabilite amaçlı yüzme eğitimi veriyoruz. Engelli bireylerimiz burada hem sosyalleşiyor hem de yüzmenin temel becerilerini kazanmış oluyorlar. Engelsiz Kulaçlar Projesi’nde 46 çocuğumuz yüzme eğitimden faydalanıyor. Ayrıca İZMEK’e kayıtlı tüm kadınlarımız her Cuma 14.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz bir şekilde gelip burada kendilerine özel ayrılmış alanda yüzebiliyorlar” ifadelerini kullandı.
Yüzücülerin kurs belgelerini hürriyet verdi

İzmit Belediyesinin ‘Engelsiz Kulaçlar’ ve ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ kursları kapsamında bir aylık temel eğitimlerini başarı ile tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in elinden aldı.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, temmuz ayı dahilinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın ve Engelsiz Kulaçlar projelerine yönelik kurslardaki 1 aylık programı başarı ile tamamlayan toplam 366 öğrenciye düzenlenen tören ile sertifikalarını dağıttı. Haftada iki olmak üzere ayda toplam 8 saat kurs gören 320 minik yüzücü, temel yüzme eğitimini tamamlamanın sevincini yaşadı. Ayrıca; Engelsiz Kulaçlar Projesi dahilinde rehabilite amaçlı verilen yüzme eğitimlerine katılan 46 çocuk da sertifika alma başarısı gösterdi.

AYDINLIK GELECEĞİMİZİ BİR ARADA GÖRMEK ÇOK KIYMETLİ

Tepeköy Mahallesi’ndeki İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen sertifika törenine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa katılırken aileler de çocuklarını bu gururlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Hürriyet, yüzme kursunu tamamlayan yüzücülere sertifikalarını tek tek takdim etti. Törende konuşan Hürriyet, “Bu kadar güzel, aydınlık geleceğimizi bir arada görmek çok kıymetli. İzmit Belediyesi olarak Yüzme Bilmeyen Kalmasın ve Engelsiz Kulaçlar projeleri kapsamında burada yüzme öğrenen çocuklarımıza sertifikalarını vereceğiz. Burada yüzme öğrenen çocuklarımızın birçoğu belki de yüzme yarışlarında ciddi başarılara imza atacak” dedi.

İZMİT’İN ÇOCUKLARI HER ŞEYE DEĞER

Hürriyet sözlerine, “Sporun her dalını desteklemeye devam ediyoruz. Anne ve babalardan ricam; çocuklarını sporda, sanatta, kültürde ve her alanda fazlasıyla destekleyin. Çocuklarımızın başarılı sporcu olması, kente yararlı bireyler olarak yetişebilmeleri, okulda ve yaşamda başarılı olabilmeleri, bir anne olarak söylüyorum, biz anne babaların desteğiyle gerçekleşiyor. Burada eğitimlere katılan çocuklarımıza temel yüzme eğitimi veriyoruz. Temmuz ayında 320 çocuğumuza yüzme eğitimi verdik. Ağustos ayında da 320 çocuğumuzun eğitimi devam ediyor. Bir aylık temel eğitimi geçen çocuklarımız, İzmit Belediyespor Yüzme Takımı’na seçiliyor ve lisanslı bir sporcu olarak İzmit’imizi il dışında temsil ediyorlar. İzmit’in çocukları her şeye değer diyoruz” diye devam etti.

ENGELSİZ KULAÇLAR PROJESİ

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet son olarak bilgilendirme yaptı. Hürriyet, “Aynı zamanda Engelsiz Kulaçlar Projesi kapsamında her Cuma 09.00-13.00 saatleri arasında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde rehabilite amaçlı yüzme eğitimi veriyoruz. Engelli bireylerimiz burada hem sosyalleşiyor hem de yüzmenin temel becerilerini kazanmış oluyorlar. Engelsiz Kulaçlar Projesi’nde 46 çocuğumuz yüzme eğitimden faydalanıyor. Ayrıca İZMEK’e kayıtlı tüm kadınlarımız her Cuma 14.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz bir şekilde gelip burada kendilerine özel ayrılmış alanda yüzebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.