19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yarım saatte Darıca bu hale geldi!

Darıca 19.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:05
 

Yarım saatte Darıca bu hale geldi!

Yarım saatte Darıca bu hale geldi!

CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Selim Özcan, yarım saat boyunca Darıca’da etkili olan sağanak yağışta caddelerde oluşan manzaralara tepki gösterdi. Sabah saatlerinde Gebze Bölgesi’nde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zorlandı. Darıca’da da etkili olan sağanak yağışta, altyapı çalışmalarının aylar sürdüğü, üstyapı çalışmalarının henüz yeni tamamlandığı Cengiz Topel Caddesi adeta göl oldu. DEMEK Kİ ‘YAPTIK’ DEMEKLE OLMUYORMUŞ Altyapısına milyonlarca TL yatırım yapılan caddede oluşan görüntülere Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Selim Özcan tepki gösterdi. Özcan, Cengiz Topel Caddesi ile İstasyon Caddesi’nin halini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Altyapısına milyonlarca lira yatırım yaptık, Darıca artık turizm şehri’ diyen idarecilerimiz, 5 dakikalık yağmurda geldiğimiz nokta. Örnek cadde diye gösterdiğiniz yeni açılan Cengiz Topel Caddesi ile İstasyon Caddesi’nin kanalizasyon ve yağmur suyu birleşimi. Demek ki neymiş, ‘yaptık’ demek ile olmuyormuş” notunu düştü.
Yarım saatte Darıca bu hale geldi!

CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Selim Özcan, yarım saat boyunca Darıca’da etkili olan sağanak yağışta caddelerde oluşan manzaralara tepki gösterdi.

Sabah saatlerinde Gebze Bölgesi’nde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zorlandı. Darıca’da da etkili olan sağanak yağışta, altyapı çalışmalarının aylar sürdüğü, üstyapı çalışmalarının henüz yeni tamamlandığı Cengiz Topel Caddesi adeta göl oldu.

DEMEK Kİ ‘YAPTIK’ DEMEKLE OLMUYORMUŞ

Altyapısına milyonlarca TL yatırım yapılan caddede oluşan görüntülere Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Selim Özcan tepki gösterdi. Özcan, Cengiz Topel Caddesi ile İstasyon Caddesi’nin halini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Altyapısına milyonlarca lira yatırım yaptık, Darıca artık turizm şehri’ diyen idarecilerimiz, 5 dakikalık yağmurda geldiğimiz nokta. Örnek cadde diye gösterdiğiniz yeni açılan Cengiz Topel Caddesi ile İstasyon Caddesi’nin kanalizasyon ve yağmur suyu birleşimi. Demek ki neymiş, ‘yaptık’ demek ile olmuyormuş” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.