19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Deva Gebze’den Cemevi’ne ziyaret

Siyaset 19.08.2021 - 11:12, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:12
 

Deva Gebze’den Cemevi’ne ziyaret

Deva Gebze’den Cemevi’ne ziyaret

Deva Partisi Gebze İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Demirtaş, Hicri Takvime göre Muharrem ayının 10’uncu gününe denk gelen Aşure Günü dolayısıyla Gebze Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni ziyaret etti. Hicri Takvime göre Muharrem ayının 10’uncu gününe denk gelen Aşure Günü dolayısıyla, Deva Partisi Gebze İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Demirtaş ve beraberindeki heyet, Gebze Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni ziyaret etti. Cemevi’ne katkı ve desteklerini sunan Devalı heyet, Cemevi yöneticilerinin sorun ve taleplerini de dinledi. İBADETLERİMİZ KABUL OLSUN Ziyarete ilişkin Deva Partisi Gebze ilçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “10 Muharrem vesilesiyle İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Demirtaş, İlçe Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Gülabi Narin ve İlçe Koordinatörlerimizden Sema Doğan ile Gebze Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni ziyarette bulunarak, Cemevimize destek ve katkılarımızı sunduk. Bu vesile ile başta Hz. Hüseyin olmak üzere bütün Kerbela şehitlerini rahmetle anıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Muharrem oruçlarının ve yapılan ibadetlerinin kabulünü yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.”
Deva Gebze’den Cemevi’ne ziyaret

Deva Partisi Gebze İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Demirtaş, Hicri Takvime göre Muharrem ayının 10’uncu gününe denk gelen Aşure Günü dolayısıyla Gebze Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni ziyaret etti.

Hicri Takvime göre Muharrem ayının 10’uncu gününe denk gelen Aşure Günü dolayısıyla, Deva Partisi Gebze İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Demirtaş ve beraberindeki heyet, Gebze Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni ziyaret etti. Cemevi’ne katkı ve desteklerini sunan Devalı heyet, Cemevi yöneticilerinin sorun ve taleplerini de dinledi.

İBADETLERİMİZ KABUL OLSUN

Ziyarete ilişkin Deva Partisi Gebze ilçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “10 Muharrem vesilesiyle İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Demirtaş, İlçe Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Gülabi Narin ve İlçe Koordinatörlerimizden Sema Doğan ile Gebze Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni ziyarette bulunarak, Cemevimize destek ve katkılarımızı sunduk. Bu vesile ile başta Hz. Hüseyin olmak üzere bütün Kerbela şehitlerini rahmetle anıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Muharrem oruçlarının ve yapılan ibadetlerinin kabulünü yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.