Gebze’de gündem felaketlerden oluşan kampanyalar!

Gebze 19.08.2021 - 17:40, Güncelleme: 19.08.2021 - 17:40
 

Gebze’de gündem felaketlerden oluşan kampanyalar!

Gebze’de gündem felaketlerden oluşan kampanyalar!

Gebze’de yangın ve sel felaketinden zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyası toplantısı gerçekleştirildi. Son zamanlarda ülkemizde orman yangınları ile sel felaketlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetlerden zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilerek yaraların en hızlı şekilde sarılması amacıyla AFAD öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Gebze’den yapılacak desteklerin değerlendirildiği istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlık ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Emre Çelebi, Daire Müdürleri, OSB Müdürleri, STK Temsilcileri ve Hemşeri Derneklerinin temsilcileri de katılım sağladı. ‘NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ?' Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaymakam Güler “ Ülkemizde meydana gelen yangınlar ve sel felaketleri sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin hızlıca giderilmesine ve vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasına kamu kurumlarımız, belediyemiz, OSB’lerimiz, ticaret odamız, esnaf odalarımız, diğer sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte önemli bir katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Vatandaşlarımızın yaşadığı maddi kayıpları telafi etmek, en hızlı şekilde onlara destek olmak çok önemli. Buradaki tüm yetkililerimizin de bu konuda özel bir çaba göstereceğine hiç şüphem yok. Bu doğrultuda toplantımızda 'neler yapabiliriz, nasıl bir yol izlemeliyiz' konularını değerlendireceğiz. Şimdiden yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. SMS YOLUYLA DESTEK SAĞLAYABİLİRLER Ayni yardımda bulunmak isteyen kurum/kuruluş veya vatandaşların temin ettikleri ürün veya malzemeleri, AFAD İl Müdürlükleri koordinasyonunda,  AFAD Başkanlığınca afet bölgelerinde oluşturulan depolara sevkinin, tesliminin sağlanması gerektiğini belirten Kaymakam Güler, ayrıca vatandaşların “YANGIN” ya da “SEL” yazarak 1866’ya gönderecekleri SMS'le destek verebileceklerini, ya da AFAD Başkanlığı tarafından açılan hesap numaraları üzerinden bağışta bulunabileceklerini belirtti.
Gebze’de gündem felaketlerden oluşan kampanyalar!

Gebze’de yangın ve sel felaketinden zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyası toplantısı gerçekleştirildi.

Son zamanlarda ülkemizde orman yangınları ile sel felaketlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetlerden zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilerek yaraların en hızlı şekilde sarılması amacıyla AFAD öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Gebze’den yapılacak desteklerin değerlendirildiği istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlık ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Emre Çelebi, Daire Müdürleri, OSB Müdürleri, STK Temsilcileri ve Hemşeri Derneklerinin temsilcileri de katılım sağladı.

‘NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ?'

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaymakam Güler “ Ülkemizde meydana gelen yangınlar ve sel felaketleri sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin hızlıca giderilmesine ve vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasına kamu kurumlarımız, belediyemiz, OSB’lerimiz, ticaret odamız, esnaf odalarımız, diğer sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte önemli bir katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Vatandaşlarımızın yaşadığı maddi kayıpları telafi etmek, en hızlı şekilde onlara destek olmak çok önemli. Buradaki tüm yetkililerimizin de bu konuda özel bir çaba göstereceğine hiç şüphem yok. Bu doğrultuda toplantımızda 'neler yapabiliriz, nasıl bir yol izlemeliyiz' konularını değerlendireceğiz. Şimdiden yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

SMS YOLUYLA DESTEK SAĞLAYABİLİRLER

Ayni yardımda bulunmak isteyen kurum/kuruluş veya vatandaşların temin ettikleri ürün veya malzemeleri, AFAD İl Müdürlükleri koordinasyonunda,  AFAD Başkanlığınca afet bölgelerinde oluşturulan depolara sevkinin, tesliminin sağlanması gerektiğini belirten Kaymakam Güler, ayrıca vatandaşların “YANGIN” ya da “SEL” yazarak 1866’ya gönderecekleri SMS'le destek verebileceklerini, ya da AFAD Başkanlığı tarafından açılan hesap numaraları üzerinden bağışta bulunabileceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.