Deva Çayırova dernek başkanlarını ağırladı!

Siyaset 20.08.2021 - 09:56, Güncelleme: 20.08.2021 - 09:56
 

Deva Çayırova dernek başkanlarını ağırladı!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, Çayırova’da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin başkanlarını teşkilat binasında ağırladı.

Çayırova’da faaliyet gösteren çeşitli hemşeri derneklerinin başkanları Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimini teşkilat binasında ziyaret etti. Dernek Başkanları ziyarette, Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’a ve parti yöneticilerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. “ÇAYIROVA İÇİN İSTİŞAREYE DEVAM” Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç ise programda yaptığı konuşmada; “Bugün Çayırova’mız da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin çok değerli başkanlarını ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.  Bizleri ziyarete gelen Artvinliler Dernek Başkanımız Ayhan Yılmaz Bey'e, Erzurumspor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Akçay Bey'e, Karslılar Derneği Başkanı Atilla Kızılbuğa Bey'e, Çankırılılar Derneği Başkanı Habib Köse Bey'e, Karabüklüler Derneği Başkanı Muammer Köse Bey'e, Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız Bey'e, Afyonlular Derneği Başkanı Ahmet Ünal Bey'e nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunarım. Çayırova’mız için daha sık bir araya gelip istişarelerimiz devam edecek” dedi.
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, Çayırova’da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin başkanlarını teşkilat binasında ağırladı.

Çayırova’da faaliyet gösteren çeşitli hemşeri derneklerinin başkanları Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimini teşkilat binasında ziyaret etti. Dernek Başkanları ziyarette, Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’a ve parti yöneticilerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

“ÇAYIROVA İÇİN İSTİŞAREYE DEVAM”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç ise programda yaptığı konuşmada; “Bugün Çayırova’mız da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin çok değerli başkanlarını ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.  Bizleri ziyarete gelen Artvinliler Dernek Başkanımız Ayhan Yılmaz Bey'e, Erzurumspor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Akçay Bey'e, Karslılar Derneği Başkanı Atilla Kızılbuğa Bey'e, Çankırılılar Derneği Başkanı Habib Köse Bey'e, Karabüklüler Derneği Başkanı Muammer Köse Bey'e, Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız Bey'e, Afyonlular Derneği Başkanı Ahmet Ünal Bey'e nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunarım. Çayırova’mız için daha sık bir araya gelip istişarelerimiz devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.