19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hürriyet efsaneler ile bir araya geldi

Spor 20.08.2021 - 09:58, Güncelleme: 20.08.2021 - 09:58
 

Hürriyet efsaneler ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 2002 yılında Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ederek ikinci kez kazandığı Türkiye Kupası finalinde sahada yer alan Kocaelisporlu eski futbolcularla bir araya geldi.

ANILAR YENİDEN HİSSEDİLDİ İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un eski futbolcuları Alexander Iordanov, Kaan Dobra, Nuri Çolak, Engin Öztonga, Cem Sinan Vergül ve Kocaelispor'un eski antrenörü Orhan Şerit ile bir araya geldi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ve İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Uğur Koştur’un da yer aldığı buluşmada, Kocaelispor efsaneleri yeşil-siyahlı forma ile yaşadıkları özel günleri hatırlayarak özlem giderdi. EFSANELERLE BULUŞMAK AYRI BİR MUTLULUK Buluşmada, özellikle 2002 yılında finalde Beşiktaş’ı 4-0 yenerek elden edilen Türkiye Kupası zaferiyle ilgili çok değerli anılar paylaşıldı. Başkan Hürriyet, Kocaelispor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane isimlerle bir araya gelmenin ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti. IORDANOV:  20 YIL SONRA HATIRLANMAK BÜYÜK BİR MUTLULUK Hürriyet, 2. Kocaelispor Bilgi Yarışması finali için eşi ile birlikte Bulgaristan’dan onur konuğu olarak gelen Alex Iordanov'a 2002 yılında yaşattığı Türkiye Kupası sevinci nedeniyle şampiyonluk plaketini verdi. 20 yıl sonra bile hatırlanmanın büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen  Alexander Iordanov, misafirperverliği ve hediyelerinden ötürü Hürriyet’e teşekkür etti.     
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 2002 yılında Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ederek ikinci kez kazandığı Türkiye Kupası finalinde sahada yer alan Kocaelisporlu eski futbolcularla bir araya geldi.

ANILAR YENİDEN HİSSEDİLDİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un eski futbolcuları Alexander Iordanov, Kaan Dobra, Nuri Çolak, Engin Öztonga, Cem Sinan Vergül ve Kocaelispor'un eski antrenörü Orhan Şerit ile bir araya geldi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ve İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Uğur Koştur’un da yer aldığı buluşmada, Kocaelispor efsaneleri yeşil-siyahlı forma ile yaşadıkları özel günleri hatırlayarak özlem giderdi.

EFSANELERLE BULUŞMAK AYRI BİR MUTLULUK

Buluşmada, özellikle 2002 yılında finalde Beşiktaş’ı 4-0 yenerek elden edilen Türkiye Kupası zaferiyle ilgili çok değerli anılar paylaşıldı. Başkan Hürriyet, Kocaelispor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane isimlerle bir araya gelmenin ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti.

IORDANOV:  20 YIL SONRA HATIRLANMAK BÜYÜK BİR MUTLULUK

Hürriyet, 2. Kocaelispor Bilgi Yarışması finali için eşi ile birlikte Bulgaristan’dan onur konuğu olarak gelen Alex Iordanov'a 2002 yılında yaşattığı Türkiye Kupası sevinci nedeniyle şampiyonluk plaketini verdi. 20 yıl sonra bile hatırlanmanın büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen  Alexander Iordanov, misafirperverliği ve hediyelerinden ötürü Hürriyet’e teşekkür etti.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.