19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İlçemizin ve ülkemizin yükselişine katkı sağlamalıyız!”

Siyaset 20.08.2021 - 10:23, Güncelleme: 20.08.2021 - 10:23
 

“İlçemizin ve ülkemizin yükselişine katkı sağlamalıyız!”

2023 hedefleri doğrultusunda istişare toplantılarını eksik etmeyen ve sık sık mahalle teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “İlçenin ve ülkenin yükselişine el birliğiyle katkı sağlamalıyız” dedi.

Partililerle her fırsatta bir araya gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay mahalle toplantılarına katılarak istişarelerde bulunmaya devam ediyor. 2023 hedefleri doğrultusunda istişare toplantılarını eksik etmeyen ve bu kapsamda her hafta bir mahalleye giderek teşkilatları dinleyen Başkan Günay bu kez Atatürk Mahalle Teşkilatına gitti. Ziyarette Mahalle Başkanı Fikret Torun ve yönetimi ile bir araya gelen Günay, mahalledeki sorunlar, eksikler ve talepler hakkında konuştu. “2023 HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ” Toplantıda Atatürk Mahalle Başkanı Fikret Torun ve yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Davası için evinden işinden feragat ederek vaktini inandığı mücadeleye harcayan kardeşlerimize teşekkür ederim. Biz AK Parti kadroları olarak her zaman birlik içerisindeyiz. İsim ve makam farkı gözetmeksizin aynı davaya hizmet ediyoruz. Şahsi menfaatleri düşünmüyor, ilçemizin gelişimine katkı sağlıyor, vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz. Ülkemizin yükselişine katkı sağlamanın hepimizin ortak hedefi olduğunu unutmuyoruz. Bu yüzden görev süremiz boyunca Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı ilerleteceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti kadrolarında durmak yok yola devam” dedi.
2023 hedefleri doğrultusunda istişare toplantılarını eksik etmeyen ve sık sık mahalle teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “İlçenin ve ülkenin yükselişine el birliğiyle katkı sağlamalıyız” dedi.

Partililerle her fırsatta bir araya gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay mahalle toplantılarına katılarak istişarelerde bulunmaya devam ediyor. 2023 hedefleri doğrultusunda istişare toplantılarını eksik etmeyen ve bu kapsamda her hafta bir mahalleye giderek teşkilatları dinleyen Başkan Günay bu kez Atatürk Mahalle Teşkilatına gitti. Ziyarette Mahalle Başkanı Fikret Torun ve yönetimi ile bir araya gelen Günay, mahalledeki sorunlar, eksikler ve talepler hakkında konuştu.

“2023 HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda Atatürk Mahalle Başkanı Fikret Torun ve yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Davası için evinden işinden feragat ederek vaktini inandığı mücadeleye harcayan kardeşlerimize teşekkür ederim. Biz AK Parti kadroları olarak her zaman birlik içerisindeyiz. İsim ve makam farkı gözetmeksizin aynı davaya hizmet ediyoruz. Şahsi menfaatleri düşünmüyor, ilçemizin gelişimine katkı sağlıyor, vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz. Ülkemizin yükselişine katkı sağlamanın hepimizin ortak hedefi olduğunu unutmuyoruz. Bu yüzden görev süremiz boyunca Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı ilerleteceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti kadrolarında durmak yok yola devam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.