Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Siyaset 20.08.2021 - 10:56, Güncelleme: 20.08.2021 - 10:56
 

Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

BBP İl Başkanı Remzi Kaya ve beraberindekiler, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Geçtiğimiz hafta MHP Kocaeli İl Başkanlığına atanan Yunus Emre Kurt, ziyarete gelenleri kabul etmeye devam ediyor. BBP İl Başkanı Remzi Kaya, BBP İl Başkan Yardımcısı Metehan Küpçü, İzmit İlçe Başkan Ömer Gökhan Aladağ ve yönetim kurulu üyeleri Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaya, Kurt’a il başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dilerken, Kurt ise ziyaretten dolayı teşekkür etti. HEDİYE TAKDİM ETİLER MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BBP’liler hazırladıkları hediyeyi de takdim ettiler. Başkan Kurt’a; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin evinde yer alan kılıçtan takdim eden BBP İl Başkanı Remzi Kaya ve İl Başkan Yardımcısı Metehan Küpçü, Başkan Yunus Emre Kurt’a “Kılıç, keskin olsun” derken, MHP İl Başkanı Kurt ise nazik hediyelerinden ve ziyaretlerinden ötürü BBP’li ekibe teşekkür etti.  
BBP İl Başkanı Remzi Kaya ve beraberindekiler, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Geçtiğimiz hafta MHP Kocaeli İl Başkanlığına atanan Yunus Emre Kurt, ziyarete gelenleri kabul etmeye devam ediyor. BBP İl Başkanı Remzi Kaya, BBP İl Başkan Yardımcısı Metehan Küpçü, İzmit İlçe Başkan Ömer Gökhan Aladağ ve yönetim kurulu üyeleri Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaya, Kurt’a il başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dilerken, Kurt ise ziyaretten dolayı teşekkür etti.

HEDİYE TAKDİM ETİLER

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BBP’liler hazırladıkları hediyeyi de takdim ettiler. Başkan Kurt’a; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin evinde yer alan kılıçtan takdim eden BBP İl Başkanı Remzi Kaya ve İl Başkan Yardımcısı Metehan Küpçü, Başkan Yunus Emre Kurt’a “Kılıç, keskin olsun” derken, MHP İl Başkanı Kurt ise nazik hediyelerinden ve ziyaretlerinden ötürü BBP’li ekibe teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.