Gebze’den Kastamonu’ya yaşam malzemesi desteği!

Spor 20.08.2021 - 11:44, Güncelleme: 20.08.2021 - 11:45
 

Gebze’den Kastamonu’ya yaşam malzemesi desteği!

Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze Kızılay öncülüğünde Kastamonu’ya 1 tır dolusu yaşam malzemesi yola çıktı.

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaca yönelik Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze Kızılay öncülüğünde toplanan gıda, temizlik ve sağlık ürünlerinden oluşan 1 tır dolusu yaşam malzemesi Gebze’den Kastamonu’ya yola çıktı. İçerisinde temel yaşam malzemelerinin yer aldığı tırın yola çıkacak olması dolayısıyla Gebze Kızılay’ı önünde bir program düzenlendi. Programa Kaymakam Mustafa Güler başta olmak üzere, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kızılay Başkanı Oya Tuncel, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve çok sayıda Kızılay gönüllüleri katılım sağladı. “NEREDE DERT VARSA ORAYA ELİMİZİ UZATIRIZ” Yardım tırının ilk etapta Kastamonu’da bulunan Türk Kızılay’ının lojistik deposuna gideceğini, daha sonra Bozkurt ve diğer bölgelere dağıtılacağını söyleyen Kaymakam Mustafa Güler “Bugünler, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken günler. Millet olarak bir yerde sıkıntı, dert ve keder varsa mutlaka oraya hem gönlümüzü hem de elimizi uzatırız. Karadeniz'deki sel felaketinden en çok etkilenen illerden biri Kastamonu ve Bozkurt ilçesi. Bizler de sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının hızlı bir şekilde sarılmasına katkıda bulunmak amacıyla Kaymakamlığımız, Gebze Belediyemiz, Türk Kızılay’ı ve gönüllüleri olarak 1 tır dolusu yardımı hazır edildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bütün dualarımız selden etkilenen vatandaşlarımızla birlikte. Milli birlik ve beraberlik ruhumuzun her daim diri olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.
Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze Kızılay öncülüğünde Kastamonu’ya 1 tır dolusu yaşam malzemesi yola çıktı.

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaca yönelik Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze Kızılay öncülüğünde toplanan gıda, temizlik ve sağlık ürünlerinden oluşan 1 tır dolusu yaşam malzemesi Gebze’den Kastamonu’ya yola çıktı. İçerisinde temel yaşam malzemelerinin yer aldığı tırın yola çıkacak olması dolayısıyla Gebze Kızılay’ı önünde bir program düzenlendi. Programa Kaymakam Mustafa Güler başta olmak üzere, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kızılay Başkanı Oya Tuncel, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve çok sayıda Kızılay gönüllüleri katılım sağladı.

“NEREDE DERT VARSA ORAYA ELİMİZİ UZATIRIZ”

Yardım tırının ilk etapta Kastamonu’da bulunan Türk Kızılay’ının lojistik deposuna gideceğini, daha sonra Bozkurt ve diğer bölgelere dağıtılacağını söyleyen Kaymakam Mustafa Güler “Bugünler, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken günler. Millet olarak bir yerde sıkıntı, dert ve keder varsa mutlaka oraya hem gönlümüzü hem de elimizi uzatırız. Karadeniz'deki sel felaketinden en çok etkilenen illerden biri Kastamonu ve Bozkurt ilçesi. Bizler de sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının hızlı bir şekilde sarılmasına katkıda bulunmak amacıyla Kaymakamlığımız, Gebze Belediyemiz, Türk Kızılay’ı ve gönüllüleri olarak 1 tır dolusu yardımı hazır edildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bütün dualarımız selden etkilenen vatandaşlarımızla birlikte. Milli birlik ve beraberlik ruhumuzun her daim diri olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.