“Bu savaştaki en büyük silahımız aşı!”

Sağlık 20.08.2021 - 17:09, Güncelleme: 20.08.2021 - 17:09
 

“Bu savaştaki en büyük silahımız aşı!”

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ, AŞI ÇAĞRISINI YİNELEDİ;

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, aşılama çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ise, “Bu savaşta aşı en büyük silahımız. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada aşı çalışmalarının yoğun bir tempoyla devam ettiği söylendi. Açıklamada, aşı çalışmalarının eş zamanlı olarak il genelindeki tüm hastanelerde gece 24.00’e kadar devam ettiği ifade edildi. Öte yandan il sağlık müdürlüğü ve ilçe sağlık müdürlüklerinin organizasyonu ile belirlenen noktalarda da aşılama çalışmaları yapılıyor. Yapılan açıklamada, vatandaşların aşı hakkında tüm soruların ve merak ettiklerin için 0262 550 50 85-86 numaralı Covid-19 İletişim merkezini arayabilecekleri söylendi. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Bu savaşta aşı en büyük silahımız. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ, AŞI ÇAĞRISINI YİNELEDİ;

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, aşılama çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ise, “Bu savaşta aşı en büyük silahımız. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada aşı çalışmalarının yoğun bir tempoyla devam ettiği söylendi. Açıklamada, aşı çalışmalarının eş zamanlı olarak il genelindeki tüm hastanelerde gece 24.00’e kadar devam ettiği ifade edildi. Öte yandan il sağlık müdürlüğü ve ilçe sağlık müdürlüklerinin organizasyonu ile belirlenen noktalarda da aşılama çalışmaları yapılıyor. Yapılan açıklamada, vatandaşların aşı hakkında tüm soruların ve merak ettiklerin için 0262 550 50 85-86 numaralı Covid-19 İletişim merkezini arayabilecekleri söylendi. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Bu savaşta aşı en büyük silahımız. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.