19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze’de yönetim tamam!

Siyaset 20.08.2021 - 17:31, Güncelleme: 20.08.2021 - 17:31
 

MHP Gebze’de yönetim tamam!

MHP Gebze’de yönetim tamam!

Geçtiğimiz haftalarda MHP Gebze İlçe Başkanı olan Bülent Özdemir’in yönetimi belli oldu. MHP Kocaeli’de yaşanan istifa depremlerinin ardından boş kalan ilçe başkanlıklarına geçtiğimiz haftalarda yeni isimler atanmıştı. Atamaların ardından ilçe başkanlarının yönetimleri tek tek netleşmeye başladı. İlk netleşen ilçe ise Gebze teşkilatı oldu. MHP Gebze’nin çiçeği burnunda başkanı Bülent Özdemir’in yönetimi Genel Merkez tarafından onaylandı. Bugün akşam saatlerinde MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın'ın tebliğiyle yönetiminin kabul edildiğini öğrenen MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak önce teşekkür etti sonra da yönetimini açıkladı. ÜLKÜDAŞLARIMIZI BİRLİĞE DAVET EDİYORUM MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı açıklamada, “Sayın İl Başkanımızın Yunus Emre Kurt Bey’in isteği ve liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe Başkanı olarak yönetim listem ile atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. İŞTE ÖZDEMİR’İN YÖNETİMİ; Bülent Özdemir (Başkan), Adem Akşit, Ahmet Çağrı Şakar, Aziz Şen, Belgüzar Boztaş, Burak Zilan, Emre Demirbaş, Engin Çelik, Erdal Kabaca, Erdem Yılmaz, Ferit Ulu, Haktan Kalıntaş, Hamza Yıldız, Haşim Akbaş, Hatice Uludağ, Mevlüt Demir, Murat Çoban, Murat Doğan, Ömer Cihan Kavak, Önder Dede, Özgur Büyükkaya, Selçuk Kandemir, Selim Çetin, Sinan Göçmener, Şener Akın, Şenol Uğur Özdemir, Tolga Öztürk, Turan Burak Kuş, Veysel Keskin, Volkan Cücen, Ali Yalsız, Aykut Ulu, Basri Dolaş, Burak Öztürk, Bülent Çevik, Ekrem Yılmaz, Hakan Doğan, Halil İbrahim Sakin, Hüseyin Güngör, İsmail Görücü, Mahmut Aksan, Mehmet Baba, Mesut Yağmurkaya, Muhterem Çay, Murat Musluk, Necip Alkan, Oğuzhan Ceylan, Yüksel Tuğ
MHP Gebze’de yönetim tamam!

Geçtiğimiz haftalarda MHP Gebze İlçe Başkanı olan Bülent Özdemir’in yönetimi belli oldu.

MHP Kocaeli’de yaşanan istifa depremlerinin ardından boş kalan ilçe başkanlıklarına geçtiğimiz haftalarda yeni isimler atanmıştı. Atamaların ardından ilçe başkanlarının yönetimleri tek tek netleşmeye başladı. İlk netleşen ilçe ise Gebze teşkilatı oldu. MHP Gebze’nin çiçeği burnunda başkanı Bülent Özdemir’in yönetimi Genel Merkez tarafından onaylandı. Bugün akşam saatlerinde MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın'ın tebliğiyle yönetiminin kabul edildiğini öğrenen MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak önce teşekkür etti sonra da yönetimini açıkladı.

ÜLKÜDAŞLARIMIZI BİRLİĞE DAVET EDİYORUM

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı açıklamada, “Sayın İl Başkanımızın Yunus Emre Kurt Bey’in isteği ve liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe Başkanı olarak yönetim listem ile atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

İŞTE ÖZDEMİR’İN YÖNETİMİ;

Bülent Özdemir (Başkan), Adem Akşit, Ahmet Çağrı Şakar, Aziz Şen, Belgüzar Boztaş, Burak Zilan, Emre Demirbaş, Engin Çelik, Erdal Kabaca, Erdem Yılmaz, Ferit Ulu, Haktan Kalıntaş, Hamza Yıldız, Haşim Akbaş, Hatice Uludağ, Mevlüt Demir, Murat Çoban, Murat Doğan, Ömer Cihan Kavak, Önder Dede, Özgur Büyükkaya, Selçuk Kandemir, Selim Çetin, Sinan Göçmener, Şener Akın, Şenol Uğur Özdemir, Tolga Öztürk, Turan Burak Kuş, Veysel Keskin, Volkan Cücen, Ali Yalsız, Aykut Ulu, Basri Dolaş, Burak Öztürk, Bülent Çevik, Ekrem Yılmaz, Hakan Doğan, Halil İbrahim Sakin, Hüseyin Güngör, İsmail Görücü, Mahmut Aksan, Mehmet Baba, Mesut Yağmurkaya, Muhterem Çay, Murat Musluk, Necip Alkan, Oğuzhan Ceylan, Yüksel Tuğ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.