19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ve Kadıköy ortak proje hazırlığına girdi!

Siyaset 21.08.2021 - 10:52, Güncelleme: 21.08.2021 - 10:52
 

Darıca ve Kadıköy ortak proje hazırlığına girdi!

Darıca ve Kadıköy ortak proje hazırlığına girdi!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ı’nı ziyaret ederek ortak yürütecekleri proje hakkında konuştu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, ilçe yöneticileri Name Yılmaz, Mesut Akçam ile birlikte Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı ziyaret etti. Ziyarette ortak yürütecekleri projeler hakkında istişare eden Aktaş ve Odabaşı, fikir alışverişinde bulunarak her iki ilçenin yararına olacak çalışmaları konuştular. “HER ŞEY DARICA İÇİN” Ziyaretle ilgili konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Emek vermek, fikir üretmek, katma değer yaratmak tüm çabaların sonunda gelecek olan başarının anahtarıdır. Bu yüzden ‘Darıca’mız için ne yapabiliriz?’ değil, ‘Darıca’mız için daha çok proje üretelim’ düşüncesi ile proje üreterek, ilçemiz ve halkımızın yararına olacak çalışmaları ortaya çıkarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda da gerek sivil toplum kuruluşlarımızla, gerekse il ve ilçe başkanlarımız ya da bölgemizin belediye başkanları ile ortak fikirler çıkarmak için bir araya geliyoruz. Projelerimiz kapsamında da desteğini istediğimiz Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ı’nı ziyaret ettik. Ziyaretimizde ilerleyen dönemlerde yapacağımız ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.
Darıca ve Kadıköy ortak proje hazırlığına girdi!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ı’nı ziyaret ederek ortak yürütecekleri proje hakkında konuştu.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, ilçe yöneticileri Name Yılmaz, Mesut Akçam ile birlikte Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı ziyaret etti. Ziyarette ortak yürütecekleri projeler hakkında istişare eden Aktaş ve Odabaşı, fikir alışverişinde bulunarak her iki ilçenin yararına olacak çalışmaları konuştular.

“HER ŞEY DARICA İÇİN”

Ziyaretle ilgili konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Emek vermek, fikir üretmek, katma değer yaratmak tüm çabaların sonunda gelecek olan başarının anahtarıdır. Bu yüzden ‘Darıca’mız için ne yapabiliriz?’ değil, ‘Darıca’mız için daha çok proje üretelim’ düşüncesi ile proje üreterek, ilçemiz ve halkımızın yararına olacak çalışmaları ortaya çıkarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda da gerek sivil toplum kuruluşlarımızla, gerekse il ve ilçe başkanlarımız ya da bölgemizin belediye başkanları ile ortak fikirler çıkarmak için bir araya geliyoruz. Projelerimiz kapsamında da desteğini istediğimiz Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ı’nı ziyaret ettik. Ziyaretimizde ilerleyen dönemlerde yapacağımız ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.