Darıca Faik Şahenk İlkokulu, 6 Eylül’ü bekliyor!

Darıca 21.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 21.08.2021 - 11:46
 

Darıca Faik Şahenk İlkokulu, 6 Eylül’ü bekliyor!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de tüm kademelerde tam zamanlı olarak başlayacağını duyurmasının ardından Darıca Faik Şahenk İlkokulu harekete geçerek yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarına başladı.

Ülkemizde koronavirüs salgınında ilk vakanın 11 Mart 2020 tarihinde görülmesinin ardından birçok zorluk yaşanmış, en büyük sıkıntı ise eğitim de görülmüştü. Geçtiğimiz yıldan beri eğitimde yaşanan aksaklık ve eksiklilerden etkilenen öğrencilerin uzun bir aradan sonra 6 Eylül’de yeniden yüz yüze eğitime başlaması bekleniyor. Son yapılan kabine toplantısının ardından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız" diyerek yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurmuştu. Bakan Özer’in açıklamasının ardından Gebze Bölgesi’ndeki okullarda da hummalı hazırlık başladı. Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında daha iyi eğitim verebilmek adına harekete geçen okullardan biri olan Darıca Faik Şahenk İlkokulu, öğrencilerine sürprizler hazırlayarak yeni döneme bomba gibi girmeyi hedefliyor. YENİ EĞİTİM YILI SÜRPRİZLERLE GEÇECEK Minik öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılında bir dolu sürprizler hazırlayan Darıca Faik Şahenk İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Sağdıç, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Yepyeni faaliyetlerle yüz yüze eğitime başlıyoruz. Biz hazırız. covit sebebiyle yüz yüze eğitimden, arkadaşlarından uzak kalan öğrencilerimiz sürprizlerle karşılayacağız” ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de tüm kademelerde tam zamanlı olarak başlayacağını duyurmasının ardından Darıca Faik Şahenk İlkokulu harekete geçerek yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarına başladı.

Ülkemizde koronavirüs salgınında ilk vakanın 11 Mart 2020 tarihinde görülmesinin ardından birçok zorluk yaşanmış, en büyük sıkıntı ise eğitim de görülmüştü. Geçtiğimiz yıldan beri eğitimde yaşanan aksaklık ve eksiklilerden etkilenen öğrencilerin uzun bir aradan sonra 6 Eylül’de yeniden yüz yüze eğitime başlaması bekleniyor. Son yapılan kabine toplantısının ardından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız" diyerek yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurmuştu. Bakan Özer’in açıklamasının ardından Gebze Bölgesi’ndeki okullarda da hummalı hazırlık başladı. Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında daha iyi eğitim verebilmek adına harekete geçen okullardan biri olan Darıca Faik Şahenk İlkokulu, öğrencilerine sürprizler hazırlayarak yeni döneme bomba gibi girmeyi hedefliyor.

YENİ EĞİTİM YILI SÜRPRİZLERLE GEÇECEK

Minik öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılında bir dolu sürprizler hazırlayan Darıca Faik Şahenk İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Sağdıç, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Yepyeni faaliyetlerle yüz yüze eğitime başlıyoruz. Biz hazırız. covit sebebiyle yüz yüze eğitimden, arkadaşlarından uzak kalan öğrencilerimiz sürprizlerle karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.