Memleket Partisi il tabelasını astı!

Siyaset 21.08.2021 - 15:21, Güncelleme: 21.08.2021 - 15:21
 

Memleket Partisi il tabelasını astı!

Memleket Partisi il tabelasını astı!

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Kent Meydanı’nda açtığı il başkanlığına tabelayı astı. İl binasının açılışı için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gelmesi bekleniyor. CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi’nin il yönetimi geçtiğimiz aylarda belli olmuş, il başkanlığına Nejat Bayhan atanmıştı. Bayhan’ın atamasından sonra da il yönetimi açıklandı. İl yönetiminin açıklanmasıyla birlikte Memleket Partililerin il binasının neresi olacağı merak ediliyordu. Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Karabaş Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katını il binası olarak tutarak tabelayı astı. Yakında açılışı yapılması beklemen il binasının açılışına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gelmesi bekleniyor.
Memleket Partisi il tabelasını astı!

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Kent Meydanı’nda açtığı il başkanlığına tabelayı astı. İl binasının açılışı için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gelmesi bekleniyor.

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi’nin il yönetimi geçtiğimiz aylarda belli olmuş, il başkanlığına Nejat Bayhan atanmıştı. Bayhan’ın atamasından sonra da il yönetimi açıklandı. İl yönetiminin açıklanmasıyla birlikte Memleket Partililerin il binasının neresi olacağı merak ediliyordu. Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Karabaş Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katını il binası olarak tutarak tabelayı astı. Yakında açılışı yapılması beklemen il binasının açılışına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.