Gelecek Çayırova, EYT Gebze’ye gitti!

Siyaset 21.08.2021 - 17:03, Güncelleme: 21.08.2021 - 17:03
 

Gelecek Çayırova, EYT Gebze’ye gitti!

Gelecek Çayırova, EYT Gebze’ye gitti!

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette EYT’lilerin sorunlarını konuşan ikili, sorunların çözümüne dair de istişarelerde bulundu. EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimini ağırladı. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan ve ekibine teşekkür ediyoruz. Harika çıkarımlar yaptık. Dünün, bugünün ve yarının sorunu olarak Emeklilikte Yaşa Takılanlar, bizim için çözülmesi gereken önemli bir sorundur. Hak arayışlarında kolaylıklar diliyoruz” dedi. EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan ise Demirci ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.    
Gelecek Çayırova, EYT Gebze’ye gitti!

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette EYT’lilerin sorunlarını konuşan ikili, sorunların çözümüne dair de istişarelerde bulundu.

EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimini ağırladı. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan ve ekibine teşekkür ediyoruz. Harika çıkarımlar yaptık. Dünün, bugünün ve yarının sorunu olarak Emeklilikte Yaşa Takılanlar, bizim için çözülmesi gereken önemli bir sorundur. Hak arayışlarında kolaylıklar diliyoruz” dedi. EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan ise Demirci ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.