Dilovası Devlet Hastanesi için viyadük yapılacak

Dilovası 22.08.2021 - 11:37, Güncelleme: 22.08.2021 - 11:37
 

Dilovası Devlet Hastanesi için viyadük yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Kaymakamlık binasının olduğu bölge ve İstiklal Caddesini Devlet Hastanesi’ne bağlayacak yol için viyadük yapacaklarını açıkladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Kaymakamlık binasının olduğu bölge ve İstiklal Caddesini Devlet Hastanesi’ne bağlayacak yol için viyadük yapacaklarını açıkladı. Başkan Büyükakın, çalışmaların yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanarak ihale sürecine başlanacak Dilovası Hastanesi bağlantı yolu bölgesinde inceleme yapan Başkan Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teknik heyet eşlik etti. Yapılan incelemede, projenin detayları ve kapsamı ile ilgili teknik ekipten bilgi alan Başkan Büyükakın, “Proje çalışmalarımızı tamamlayarak ihale sürecine geçtik. Projemiz hayata geçtiğinde Dilovası Devlet Hastanesine vatandaşlarımızın erişimi, yapacağımız 950 metre uzunluktaki bağlantı yolu ve viyadük ile konforlu olacak” dedi. 950 METRE UZUNLUKTA YOL VE BİR VİYADÜK YAPILACAK Eynerce dere yatağı üzerinden geçecek viyadüğün en yüksek ayağının 50 metre yüksekliğinde olacağını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımını sağlayacak 950 metre uzunluğunda ki yol üzerinde 212 metre uzunluğunda 14 metre genişlikte 6 açıklıklı birde viyadük inşa edeceğiz. Viyadüğümüzün ayakları 50 metre yüksekliğinde olacak. Bu proje bittiğinde hastaneye ulaşımında halkımıza büyük kolaylık, konfor ve hız getirecek” açıklamasını yaptı. BÜYÜKAKIN “DİLOVASI İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM” Projenin bölge için önemine dikkat çeken Başkan Büyükakın; “Projemiz kapsamında üst ve altyapı, aydınlatma çalışmalarıyla Dilovası Devlet Hastanesine vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştıracağız. Kocaeli genelinde olduğu gibi Dilovası’nda da güvenilir, kolay ve konforlu ulaşım ağını genişletiyoruz” ifadelerini sarf etti. Dilovası ilçesi için çok önemli bir ulaşım yatırımı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “İnsanımız ve hemşerilerimiz için çok önemli bir hizmetin daha adımı kısa bir süre zarfında atıyoruz. Proje noktasında tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Dilovası ilçemizin güzel ve kadirşinas insanlarına hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. YILDIRIM, “BİRÇOK CAN HIZLI ULAŞIM SAYESİNDE KURTULACAK” AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Teşkilatımız adına bu güzel ve bir o kadar da kritik hizmeti ilçemize ve kentimize kazandıracak olan Tahir Başkanımıza bizlerde çok teşekkür ediyoruz. Bu yol ve viyadük sayesinde hastalarımız daha kısa sürede hastaneye ulaşacak, tedavilerini olacaklar. Konfor elbette önemli ancak bu yol halkımızın Devlet Hastanemize ulaşmasında ki zamanı çok kısaltacak. Belki birçok can hızlı ulaşım sayesinde kurtulacak, sevdikleriyle yaşamın güzelliklerine devam edecek. Bir kez daha Tahir Başkanımıza ve kıymetli ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Kaymakamlık binasının olduğu bölge ve İstiklal Caddesini Devlet Hastanesi’ne bağlayacak yol için viyadük yapacaklarını açıkladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Kaymakamlık binasının olduğu bölge ve İstiklal Caddesini Devlet Hastanesi’ne bağlayacak yol için viyadük yapacaklarını açıkladı. Başkan Büyükakın, çalışmaların yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanarak ihale sürecine başlanacak Dilovası Hastanesi bağlantı yolu bölgesinde inceleme yapan Başkan Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teknik heyet eşlik etti. Yapılan incelemede, projenin detayları ve kapsamı ile ilgili teknik ekipten bilgi alan Başkan Büyükakın, “Proje çalışmalarımızı tamamlayarak ihale sürecine geçtik. Projemiz hayata geçtiğinde Dilovası Devlet Hastanesine vatandaşlarımızın erişimi, yapacağımız 950 metre uzunluktaki bağlantı yolu ve viyadük ile konforlu olacak” dedi.

950 METRE UZUNLUKTA YOL VE BİR VİYADÜK YAPILACAK

Eynerce dere yatağı üzerinden geçecek viyadüğün en yüksek ayağının 50 metre yüksekliğinde olacağını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımını sağlayacak 950 metre uzunluğunda ki yol üzerinde 212 metre uzunluğunda 14 metre genişlikte 6 açıklıklı birde viyadük inşa edeceğiz. Viyadüğümüzün ayakları 50 metre yüksekliğinde olacak. Bu proje bittiğinde hastaneye ulaşımında halkımıza büyük kolaylık, konfor ve hız getirecek” açıklamasını yaptı.

BÜYÜKAKIN “DİLOVASI İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM”

Projenin bölge için önemine dikkat çeken Başkan Büyükakın; “Projemiz kapsamında üst ve altyapı, aydınlatma çalışmalarıyla Dilovası Devlet Hastanesine vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştıracağız. Kocaeli genelinde olduğu gibi Dilovası’nda da güvenilir, kolay ve konforlu ulaşım ağını genişletiyoruz” ifadelerini sarf etti. Dilovası ilçesi için çok önemli bir ulaşım yatırımı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “İnsanımız ve hemşerilerimiz için çok önemli bir hizmetin daha adımı kısa bir süre zarfında atıyoruz. Proje noktasında tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Dilovası ilçemizin güzel ve kadirşinas insanlarına hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YILDIRIM, “BİRÇOK CAN HIZLI ULAŞIM SAYESİNDE KURTULACAK”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Teşkilatımız adına bu güzel ve bir o kadar da kritik hizmeti ilçemize ve kentimize kazandıracak olan Tahir Başkanımıza bizlerde çok teşekkür ediyoruz. Bu yol ve viyadük sayesinde hastalarımız daha kısa sürede hastaneye ulaşacak, tedavilerini olacaklar. Konfor elbette önemli ancak bu yol halkımızın Devlet Hastanemize ulaşmasında ki zamanı çok kısaltacak. Belki birçok can hızlı ulaşım sayesinde kurtulacak, sevdikleriyle yaşamın güzelliklerine devam edecek. Bir kez daha Tahir Başkanımıza ve kıymetli ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.