Beşiktaş şampiyonlar ligine veda etti!

Spor 23.08.2021 - 09:54, Güncelleme: 23.08.2021 - 09:54
 

Beşiktaş şampiyonlar ligine veda etti!

Beşiktaş şampiyonlar ligine veda etti!

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, Kuzey Makedonya ekibi Kamenica Sesa'yı 4-0 mağlup ederek eleme turu grubunu 3. sırada tamamladı. Siyah-beyazlıların gollerini Yağmur Uraz, Arzu Karabulut, Berivan İçen (P) ve Kader Hançer attı. Temsilcimiz bu sonuçla UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. BİZ KAYBETTİK AMA BİZİM ÇOCUKLAR KAZANDI Bu arada Kadın Milli Takımı'nın oyuncularından Birgül Sadıkoğlu ile Gamze Nur Yaman'ın yer aldığı Ukrayna'nın  WFC Kharkiv takımı, Slovenya ekibi  ZNK Nona Pomurje'yi 4-1 yenerek tur atlarken, bu mücadelede oyuncumuz Birgül Sadıkoğlu takımının ilk golünü attı.
Beşiktaş şampiyonlar ligine veda etti!

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, Kuzey Makedonya ekibi Kamenica Sesa'yı 4-0 mağlup ederek eleme turu grubunu 3. sırada tamamladı. Siyah-beyazlıların gollerini Yağmur Uraz, Arzu Karabulut, Berivan İçen (P) ve Kader Hançer attı. Temsilcimiz bu sonuçla UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

BİZ KAYBETTİK AMA BİZİM ÇOCUKLAR KAZANDI

Bu arada Kadın Milli Takımı'nın oyuncularından Birgül Sadıkoğlu ile Gamze Nur Yaman'ın yer aldığı Ukrayna'nın  WFC Kharkiv takımı, Slovenya ekibi  ZNK Nona Pomurje'yi 4-1 yenerek tur atlarken, bu mücadelede oyuncumuz Birgül Sadıkoğlu takımının ilk golünü attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.