Çayırova gençliği Ağyol’a emanet

Siyaset 23.08.2021 - 09:59, Güncelleme: 23.08.2021 - 09:59
 

Çayırova gençliği Ağyol’a emanet

Yeniden Refah Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. 2,5 yıldır başarılı bir şekilde görevini yürüten Muhammet Kanat başkanlığı Muharrem Ağyol’a devretti.

2,5 yıldır İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevini sürdüren Muhammet Kanat başkanlık görevini Muharrem Ağyol’a devretti. İlçe binasında gerçekleşen devir teslim töreninde İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz, ilçe yöneticileri, il gençlik kolları başkanı Necmettin İşlek ve il gençlik kolları yöneticileri hazır bulundu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Necmettin İşlek, görevlendirme yazısını Muharrem Ağyol’a teslim ederek yeni görevinde başarılar dilerken, Muhammet Kanat’a bugüne kadar sürdürdüğü görevi için teşekkür plaketi takdim etti. “ÇAYIROVA’DA KAPISI ÇALINMADIK EV BIRAKMAYACAĞIZ” İlçe gençlik kolları başkanlığı görevine yeni atanan Ağyol, “Hak ve adalet üzerine yeni bir dünyanın kurulacağı ikinci 40 yıl yürüyüşünde, milli görüş davasına her kademede hizmet etmeye hazırım” dedi. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in dava arkadaşı olma sorumluluğunun bilincinde Çayırova’da çalışmalarını yapacaklarının altını çizen Ağyol, “Allah’ın izniyle Çayırova’da adım atılmadık sokak, kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. KANAT, İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU Görev takdiminde gençlerle bir araya gelen ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz, Muharrem Ağyol’a görevinde başarılar dilerken Muhammet Kanat’a teşekkürlerini sundu ve Kanat’ın Eğitimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini duyurdu. MUHARREM AĞYOL KİMDİR? 1994 Gebze doğumlu olan Ağyol, Nişantaşı Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olup, özel sektörde çalışma hayatına devam etmektedir.   YENİ BAŞKAN MUHARREM AĞYOL ESKİ BAŞKAN MUHAMMET KANAT
Yeniden Refah Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. 2,5 yıldır başarılı bir şekilde görevini yürüten Muhammet Kanat başkanlığı Muharrem Ağyol’a devretti.

2,5 yıldır İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevini sürdüren Muhammet Kanat başkanlık görevini Muharrem Ağyol’a devretti. İlçe binasında gerçekleşen devir teslim töreninde İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz, ilçe yöneticileri, il gençlik kolları başkanı Necmettin İşlek ve il gençlik kolları yöneticileri hazır bulundu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Necmettin İşlek, görevlendirme yazısını Muharrem Ağyol’a teslim ederek yeni görevinde başarılar dilerken, Muhammet Kanat’a bugüne kadar sürdürdüğü görevi için teşekkür plaketi takdim etti.

“ÇAYIROVA’DA KAPISI ÇALINMADIK EV BIRAKMAYACAĞIZ”

İlçe gençlik kolları başkanlığı görevine yeni atanan Ağyol, “Hak ve adalet üzerine yeni bir dünyanın kurulacağı ikinci 40 yıl yürüyüşünde, milli görüş davasına her kademede hizmet etmeye hazırım” dedi. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in dava arkadaşı olma sorumluluğunun bilincinde Çayırova’da çalışmalarını yapacaklarının altını çizen Ağyol, “Allah’ın izniyle Çayırova’da adım atılmadık sokak, kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

KANAT, İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Görev takdiminde gençlerle bir araya gelen ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz, Muharrem Ağyol’a görevinde başarılar dilerken Muhammet Kanat’a teşekkürlerini sundu ve Kanat’ın Eğitimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini duyurdu.

MUHARREM AĞYOL KİMDİR?

1994 Gebze doğumlu olan Ağyol, Nişantaşı Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olup, özel sektörde çalışma hayatına devam etmektedir.

 

YENİ BAŞKAN MUHARREM AĞYOL

ESKİ BAŞKAN MUHAMMET KANAT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.