Gebze Center’daki aşı standının tarihi uzatıldı!

Sağlık 23.08.2021 - 11:31, Güncelleme: 23.08.2021 - 11:31
 

Gebze Center’daki aşı standının tarihi uzatıldı!

Gebze Center’daki aşı standının tarihi uzatıldı!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gebze Center’a kurulan aşı standının tarihi uzatıldı. Gebze Center Alışveriş Merkezi, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliğine dahil olmuştu. Bu kapsamda Gebze Center AVM’nin ziyaretçileri için 13-22 Ağustos tarihleri arasında aşı standı kurulmuş ve Gebzeliler randevu almaya gerek kalmadan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından aşılarını olmaya başlamıştı. Gebze Center ziyaretçileri tarafından aşı standı yoğun talep görmüş ve AVM içindeki standın devam etmesini istemişlerdi. GEBZELİLERDEN TALEP YOĞUNLUĞU Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 31 Ağustos Salı gününe kadar hizmet verilmesine karar verilen aşı standı çalışmaları hakkında açıklama yapan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, “Randevusuz aşı standı Gebze Center’da hizmetinizde olmaya devam ediyor. 13-31 Ağustos tarihlerinde 13.00-19.00 arası alt çarşı etkinlik alanında aşınızı yaptırabilirsiniz. Unutmayın ki Salgın tehlikesi henüz geçmiş değil, Aşı ve tedbirlerle salgının üstesinden geleceğiz. Rehavete yer yok, tedbirleri elden bırakmak yok. Ertelemeden aşılarımızı olalım” ifadelerini kullandı.  
Gebze Center’daki aşı standının tarihi uzatıldı!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gebze Center’a kurulan aşı standının tarihi uzatıldı.

Gebze Center Alışveriş Merkezi, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliğine dahil olmuştu. Bu kapsamda Gebze Center AVM’nin ziyaretçileri için 13-22 Ağustos tarihleri arasında aşı standı kurulmuş ve Gebzeliler randevu almaya gerek kalmadan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından aşılarını olmaya başlamıştı. Gebze Center ziyaretçileri tarafından aşı standı yoğun talep görmüş ve AVM içindeki standın devam etmesini istemişlerdi.

GEBZELİLERDEN TALEP YOĞUNLUĞU

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 31 Ağustos Salı gününe kadar hizmet verilmesine karar verilen aşı standı çalışmaları hakkında açıklama yapan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, “Randevusuz aşı standı Gebze Center’da hizmetinizde olmaya devam ediyor. 13-31 Ağustos tarihlerinde 13.00-19.00 arası alt çarşı etkinlik alanında aşınızı yaptırabilirsiniz. Unutmayın ki Salgın tehlikesi henüz geçmiş değil, Aşı ve tedbirlerle salgının üstesinden geleceğiz. Rehavete yer yok, tedbirleri elden bırakmak yok. Ertelemeden aşılarımızı olalım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.