Avşar, DEVA Gebze’nin üye standını ziyaret etti!

Siyaset 23.08.2021 - 14:10, Güncelleme: 23.08.2021 - 14:10
 

Avşar, DEVA Gebze’nin üye standını ziyaret etti!

Avşar, DEVA Gebze’nin üye standını ziyaret etti!

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi Cem Avşar, Gebze İlçe Başkanlığı’nın Kent Meydanı’nda açtığı standı ziyaret etti. Hafta içi hafta sonu demeden üye standı açarak vatandaşları partiye kazandıran DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bu kapsamda Kent Meydanı’nda stant açtı. Açılan standı ziyaret eden DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, standı ziyaret eden Gebzelileri partinin çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Öte yandan, DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi Cem Avşar, İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir ve Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ı Kent Meydanı’nda kurdukları üye standında ağırlayan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ziyarette Avşar ve beraberindekilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  “GEBZE, DEVA’NIN YÜKSELİŞİNE DEĞER KAZANDIRIYOR” Ziyarette Gebze hakkında da bilgilendirme yapan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş’e çalışmalar için teşekkür eden DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi Cem Avşar, Gebze Bölgesi’nin önemine vurgu yaparak “Gebze gibi önemli bir ilçede DEVA Partisi’nin yükselişi Genel Merkez tarafından da takdir topluyor. Bu yüzden yaptığınız her üye, partimize değer kazandırıyor. Milletimize yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı gerek üye çalışmalarında gerekse de yapılan ev ziyaretlerinde daha net bir şekilde anlatmalı ve DEVA Partisi’nin mücadelesine destek istemelisiniz” dedi.  
Avşar, DEVA Gebze’nin üye standını ziyaret etti!

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi Cem Avşar, Gebze İlçe Başkanlığı’nın Kent Meydanı’nda açtığı standı ziyaret etti.

Hafta içi hafta sonu demeden üye standı açarak vatandaşları partiye kazandıran DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı bu kapsamda Kent Meydanı’nda stant açtı. Açılan standı ziyaret eden DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, standı ziyaret eden Gebzelileri partinin çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Öte yandan, DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi Cem Avşar, İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir ve Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ı Kent Meydanı’nda kurdukları üye standında ağırlayan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ziyarette Avşar ve beraberindekilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 “GEBZE, DEVA’NIN YÜKSELİŞİNE DEĞER KAZANDIRIYOR”

Ziyarette Gebze hakkında da bilgilendirme yapan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş’e çalışmalar için teşekkür eden DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi Cem Avşar, Gebze Bölgesi’nin önemine vurgu yaparak “Gebze gibi önemli bir ilçede DEVA Partisi’nin yükselişi Genel Merkez tarafından da takdir topluyor. Bu yüzden yaptığınız her üye, partimize değer kazandırıyor. Milletimize yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı gerek üye çalışmalarında gerekse de yapılan ev ziyaretlerinde daha net bir şekilde anlatmalı ve DEVA Partisi’nin mücadelesine destek istemelisiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.