19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Memleket Partisi Gebze yönetimi onaylandı

Siyaset 23.08.2021 - 14:36, Güncelleme: 23.08.2021 - 14:43
 

Memleket Partisi Gebze yönetimi onaylandı

Memleket Partisi Gebze yönetimi onaylandı

Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi Kocaeli’de çalışmalara devam ediyor. Gebze’de gazetecilerle bir araya gelen Kocaeli İl başkanı Nejat Bayhan, Gebze ilçe yönetiminin resmen onaylandığını ifade etti. Memleket Partisi Kocaeli İl başkanı Nejat Bayhan Gebze’de gazetecilerle bir araya geldi. Partisinin Gebze ilçe örgütünde gazetecilerle buluşan Bayhan’a İlçe Başkanı Atanur Demirci, il yönetim kurulu üyeleri Oğuz Uslu , Olcay Palancı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Nurullah Çetinkaya ve Yener Şimşek de eşlik etti. Konuşmasına, gazeteci Uğur Mumcu’nun doğum gününü kutlayarak başlayan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan, bugüne kadar CHP’de il yönetim kurulu üyeliği yaptığını ve CHP’nin Atatürk çizgisinden uzaklaştığı için istifa ettiğini söyledi. Kocaeli’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığını da söyleyen Bayhan, Memleket Partisi’nin 12 ilçede örgütlenme çalışmalarını sürdürdüğünü, en hızlı örgütlenmenin de Gebze’de yapıldığını ifade etti. Gebze yönetiminin Yargıtay tarafından resmen onaylandığını da ifade eden Bayhan, yoksulluk ve genç işsizliğin yanı sıra son günlerde yaşanan düzensiz göç olayının da toplumun en önemli sorunu olduğuna dikkat çekti.  Memleket Partisi olarak Cumhur ittifakına asla destek vermeyeceklerini de hatırlatan Nejat Bayhan, “Memleket partisi olarak önümüzdeki sürecin daha sıkıntılı olacağını düşünüyoruz ve bir an önce erken seçime gidilerek ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarılması gerektiğine inanıyoruz. “ dedi. YENİ KONGRE YAPACAĞIZ Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Atanur Demirci de Gebze’de yeni yönetimin oluştuğunu ve çalışmalara başladıklarını ifade etti. 15 gün içerisinde yasa gereği kongre yapacaklarını ve yeni yönetim oluşturacaklarını söyleyen Demirci, Muharrem İnce’ye bugüne kadar yaptığı meclis konuşmaları ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile destek verdiğini belirtti. “DOĞAL DENGEYE ZARAR VERECEK” İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Uslu da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı bazı uygulamaların doğal dengeyi bozacağını ifade etti. Kendisinin de Kandıralı olduğunu söyleyen Oğuz, Sungurlu Barajının yanı sıra bölgeye yapılacak 4 göletin 18 köyü sular altında bırakacağına dikkat çekti. Kandıra’nın 900 km’lik yüz ölçümünün 272 km’sinin barajlarla su altında kalacağını söyleyen Uslu, bu dengenin bozulmaması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekti.  
Memleket Partisi Gebze yönetimi onaylandı

Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi Kocaeli’de çalışmalara devam ediyor. Gebze’de gazetecilerle bir araya gelen Kocaeli İl başkanı Nejat Bayhan, Gebze ilçe yönetiminin resmen onaylandığını ifade etti.

Memleket Partisi Kocaeli İl başkanı Nejat Bayhan Gebze’de gazetecilerle bir araya geldi. Partisinin Gebze ilçe örgütünde gazetecilerle buluşan Bayhan’a İlçe Başkanı Atanur Demirci, il yönetim kurulu üyeleri Oğuz Uslu , Olcay Palancı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Nurullah Çetinkaya ve Yener Şimşek de eşlik etti. Konuşmasına, gazeteci Uğur Mumcu’nun doğum gününü kutlayarak başlayan Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan, bugüne kadar CHP’de il yönetim kurulu üyeliği yaptığını ve CHP’nin Atatürk çizgisinden uzaklaştığı için istifa ettiğini söyledi. Kocaeli’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığını da söyleyen Bayhan, Memleket Partisi’nin 12 ilçede örgütlenme çalışmalarını sürdürdüğünü, en hızlı örgütlenmenin de Gebze’de yapıldığını ifade etti. Gebze yönetiminin Yargıtay tarafından resmen onaylandığını da ifade eden Bayhan, yoksulluk ve genç işsizliğin yanı sıra son günlerde yaşanan düzensiz göç olayının da toplumun en önemli sorunu olduğuna dikkat çekti.  Memleket Partisi olarak Cumhur ittifakına asla destek vermeyeceklerini de hatırlatan Nejat Bayhan, “Memleket partisi olarak önümüzdeki sürecin daha sıkıntılı olacağını düşünüyoruz ve bir an önce erken seçime gidilerek ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarılması gerektiğine inanıyoruz. “ dedi.

YENİ KONGRE YAPACAĞIZ

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Atanur Demirci de Gebze’de yeni yönetimin oluştuğunu ve çalışmalara başladıklarını ifade etti. 15 gün içerisinde yasa gereği kongre yapacaklarını ve yeni yönetim oluşturacaklarını söyleyen Demirci, Muharrem İnce’ye bugüne kadar yaptığı meclis konuşmaları ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile destek verdiğini belirtti.

“DOĞAL DENGEYE ZARAR VERECEK”

İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Uslu da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı bazı uygulamaların doğal dengeyi bozacağını ifade etti. Kendisinin de Kandıralı olduğunu söyleyen Oğuz, Sungurlu Barajının yanı sıra bölgeye yapılacak 4 göletin 18 köyü sular altında bırakacağına dikkat çekti. Kandıra’nın 900 km’lik yüz ölçümünün 272 km’sinin barajlarla su altında kalacağını söyleyen Uslu, bu dengenin bozulmaması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.