19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Modifiyeli otomobil tutkunları Darıca’da buluştu

Darıca 23.08.2021 - 15:46, Güncelleme: 23.08.2021 - 15:46
 

Modifiyeli otomobil tutkunları Darıca’da buluştu

Modifiyeli otomobil tutkunları Darıca’da buluştu

Darıca Dudayev sahilinde gerçekleşen ve Türkiye’nin pek çok ilinden gelen yüzlerce modifiyeli aracın katıldığı fuarda güzellik yarışmaları, DJ performansı ve sponsor tanıtımları yapılarak özel kaplamalı modifiyeli araçların renkleri, motor kuvvetleri, revize ses sistemleri gibi özellikleri düzenlenen şovlarla meraklılarına gösterildi. ÖZDİNÇER: BİR YAŞAM TARZI HALİNE GELMİŞ Darıca da ilki düzenlenen,  Baby Garage Limancarfest Türkiye Fuarının sponsorlarından biri olan Nazer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özdinçer araçların stantlarını gezerek farklı illerden gelen modifiyeli araçlar hakkında bilgiler aldı. Özdinçer, “Modifiye çok farklı bir kültür ve görüyorum ki, sizler için artık bir yaşam tarzı haline gelmiş. Nazer Otomotiv olarak biz de gençlerimize bu tür organizasyonlarda destek verilmesi gerektiğini belirttik. Son yıllarda gençlerimizin başına musallat olan kötü alışkanlıklardan ziyade, araçlara ve müziğe ilgi olması memnuniyet verici” dedi. PROTOKOL VE SPONSORLARA TEŞEKKÜR Grubun Yönetim Kadrosunda bulunan, Melih Mert Kavak, Doğan Özbay, Taylan Üstün, Ali Gürkan Çolakerol, Numan Aybatı yaptıkları açıklamada, “Bizlerden desteğini esirgemeyen sayın kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, siyasi parti üyelerimiz, müdürlerimiz ve ana sponsorlarımız Nazer Otomotiv ve Aker Holding’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dediler.        
Modifiyeli otomobil tutkunları Darıca’da buluştu

Darıca Dudayev sahilinde gerçekleşen ve Türkiye’nin pek çok ilinden gelen yüzlerce modifiyeli aracın katıldığı fuarda güzellik yarışmaları, DJ performansı ve sponsor tanıtımları yapılarak özel kaplamalı modifiyeli araçların renkleri, motor kuvvetleri, revize ses sistemleri gibi özellikleri düzenlenen şovlarla meraklılarına gösterildi.

ÖZDİNÇER: BİR YAŞAM TARZI HALİNE GELMİŞ

Darıca da ilki düzenlenen,  Baby Garage Limancarfest Türkiye Fuarının sponsorlarından biri olan Nazer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özdinçer araçların stantlarını gezerek farklı illerden gelen modifiyeli araçlar hakkında bilgiler aldı. Özdinçer, “Modifiye çok farklı bir kültür ve görüyorum ki, sizler için artık bir yaşam tarzı haline gelmiş. Nazer Otomotiv olarak biz de gençlerimize bu tür organizasyonlarda destek verilmesi gerektiğini belirttik. Son yıllarda gençlerimizin başına musallat olan kötü alışkanlıklardan ziyade, araçlara ve müziğe ilgi olması memnuniyet verici” dedi.

PROTOKOL VE SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Grubun Yönetim Kadrosunda bulunan, Melih Mert Kavak, Doğan Özbay, Taylan Üstün, Ali Gürkan Çolakerol, Numan Aybatı yaptıkları açıklamada, “Bizlerden desteğini esirgemeyen sayın kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, siyasi parti üyelerimiz, müdürlerimiz ve ana sponsorlarımız Nazer Otomotiv ve Aker Holding’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.