Büyükgöz, sanayi esnaflarının ulaşım sorununu ele aldı!

Gebze 24.08.2021 - 10:20, Güncelleme: 24.08.2021 - 10:21
 

Büyükgöz, sanayi esnaflarının ulaşım sorununu ele aldı!

Büyükgöz, sanayi esnaflarının ulaşım sorununu ele aldı!

Gebze Küçük Sanayi ve Hasköy Sanayi Sitesi bölgesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi iş birliğinde uygulamaya konulacak ve ulaşım sorununa çözüm getirecek uygulamalara ilişkin esnaflara sunum gerçekleştirildi. Gebze Küçük Sanayi ve Hasköy Sanayi Sitesi bölgesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi iş birliğinde uygulamaya konulacak ve ulaşım sorununa çözüm getirecek uygulamalara ilişkin esnaflara sunum gerçekleştirildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantıya KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi, KBB Ulaşım Planlama Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sanayi sitelerinin yöneticileri ve bölge esnafları katıldı. Hazırlanan sinevizyon eşliğinde sanayi sitesi bölgesindeki ulaşım yükünü hafifletecek çözüm önerilerinin yer aldığı sunumu KBB Ulaşım Planlama Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş gerçekleştirildi. Çetintaş’ın sunumu öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Toplantımıza hoş geldiniz. Bugün katılımcı belediye anlayışımızın tezahürü bir toplantımızı sizlerle gerçekleştirmiş olacağız. Bazı meseleler vardır ki; öncesinde konuşulmaz ve tartışılmaz ise gerçekçi çözüm üretilemez. GEBZ’DE TRAFİK YÜKÜ AZALTILACAK Bölgenin bir manada sahipleri kullanıcıları olarak sizlerin görüş ve önerileri alındıktan sonra çözüm için nihai uygulamaya geçilecek. Gebze’mizin en önemli sorunu ulaşım sorunu. Bu sorunun çözümü noktasında, değişik gruplara farklı noktalardaki ulaşım sorununu çözecek uygulamalara ilişkin sunumlar yapıldı. Bugün küçük sanayi sitesi kavşağıyla alakalı sunum için siz değerli esnaflarımızla bir aradayız. Tek hedefimiz yeni çözümler ve uygulamalarla Gebze’deki trafik akışını rahatlatmak. Büyükşehir’imizin değerli ulaşım daire başkanı ve ekibi bugün bölgeye ilişkin sunumu gerçekleştirecekler. Çözüm noktasında önerilerimizi ve taleplerimizi dile getirip en doğruyu yakalamak ve uygulamak ana hedefimiz olacak. Davete icabet edip katılımınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Selamlama konuşması ve sunumun ardından sanayi sitesi esnaflarının görüş, önerileri alındı, soruları cevaplandırıldı.
Büyükgöz, sanayi esnaflarının ulaşım sorununu ele aldı!

Gebze Küçük Sanayi ve Hasköy Sanayi Sitesi bölgesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi iş birliğinde uygulamaya konulacak ve ulaşım sorununa çözüm getirecek uygulamalara ilişkin esnaflara sunum gerçekleştirildi.

Gebze Küçük Sanayi ve Hasköy Sanayi Sitesi bölgesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi iş birliğinde uygulamaya konulacak ve ulaşım sorununa çözüm getirecek uygulamalara ilişkin esnaflara sunum gerçekleştirildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantıya KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi, KBB Ulaşım Planlama Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sanayi sitelerinin yöneticileri ve bölge esnafları katıldı. Hazırlanan sinevizyon eşliğinde sanayi sitesi bölgesindeki ulaşım yükünü hafifletecek çözüm önerilerinin yer aldığı sunumu KBB Ulaşım Planlama Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş gerçekleştirildi. Çetintaş’ın sunumu öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Toplantımıza hoş geldiniz. Bugün katılımcı belediye anlayışımızın tezahürü bir toplantımızı sizlerle gerçekleştirmiş olacağız. Bazı meseleler vardır ki; öncesinde konuşulmaz ve tartışılmaz ise gerçekçi çözüm üretilemez.

GEBZ’DE TRAFİK YÜKÜ AZALTILACAK

Bölgenin bir manada sahipleri kullanıcıları olarak sizlerin görüş ve önerileri alındıktan sonra çözüm için nihai uygulamaya geçilecek. Gebze’mizin en önemli sorunu ulaşım sorunu. Bu sorunun çözümü noktasında, değişik gruplara farklı noktalardaki ulaşım sorununu çözecek uygulamalara ilişkin sunumlar yapıldı. Bugün küçük sanayi sitesi kavşağıyla alakalı sunum için siz değerli esnaflarımızla bir aradayız. Tek hedefimiz yeni çözümler ve uygulamalarla Gebze’deki trafik akışını rahatlatmak. Büyükşehir’imizin değerli ulaşım daire başkanı ve ekibi bugün bölgeye ilişkin sunumu gerçekleştirecekler. Çözüm noktasında önerilerimizi ve taleplerimizi dile getirip en doğruyu yakalamak ve uygulamak ana hedefimiz olacak. Davete icabet edip katılımınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Selamlama konuşması ve sunumun ardından sanayi sitesi esnaflarının görüş, önerileri alındı, soruları cevaplandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.