İşitme Engelliler Milli Takımı olimpiyatlara hazırlanıyor

Spor 24.08.2021 - 10:25, Güncelleme: 24.08.2021 - 10:25
 

İşitme Engelliler Milli Takımı olimpiyatlara hazırlanıyor

İşitme Engelliler Milli Takımı olimpiyatlara hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımı Brezilya'da 2022 yılında yapılması planlanan 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları elemeleri kapsamında Riva’da kampa girdi. ŞENOL GÜNEŞ İLE BİR ARAYA GELDİLER Kampta A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelen İşitme Engelliler Milli Takımı, 27 Ağustos’ta Engellilerden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem ve TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy'un da katılımı ile Riva’dan ayrılarak Çekya maçı için Prag’a gidecek. GÜRSOY: ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM Ömer Gürsoy yaptığı açıklamada, "TFF’nin ve Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in Engelli futboluna verdiği destekler ile geçmişinde olimpiyat, iki dünya ve Avrupa Şampiyonluğu olan Milli Takımımızın, Olimpiyat elemelerinde oynanacak Çekya ve Fransa maçlarından, yine Riva’nın uğuru ile ülkemize başarılı sonuçlar alarak döneceğine inanıyorum. Olimpiyatlarda geçmişte olduğu gibi şampiyonluğa ulaşacağımıza inancımız tam" dedi. 29 Ağustos’ta Çekya ile eleme müsabakası oynayacak Milli Takım ardından Türkiye’ye dönüş yapacak.
İşitme Engelliler Milli Takımı olimpiyatlara hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımı Brezilya'da 2022 yılında yapılması planlanan 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları elemeleri kapsamında Riva’da kampa girdi.

ŞENOL GÜNEŞ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Kampta A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelen İşitme Engelliler Milli Takımı, 27 Ağustos’ta Engellilerden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem ve TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy'un da katılımı ile Riva’dan ayrılarak Çekya maçı için Prag’a gidecek.

GÜRSOY: ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM

Ömer Gürsoy yaptığı açıklamada, "TFF’nin ve Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in Engelli futboluna verdiği destekler ile geçmişinde olimpiyat, iki dünya ve Avrupa Şampiyonluğu olan Milli Takımımızın, Olimpiyat elemelerinde oynanacak Çekya ve Fransa maçlarından, yine Riva’nın uğuru ile ülkemize başarılı sonuçlar alarak döneceğine inanıyorum. Olimpiyatlarda geçmişte olduğu gibi şampiyonluğa ulaşacağımıza inancımız tam" dedi. 29 Ağustos’ta Çekya ile eleme müsabakası oynayacak Milli Takım ardından Türkiye’ye dönüş yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.