19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerine gitti!

Gebze 24.08.2021 - 10:33, Güncelleme: 24.08.2021 - 10:33
 

Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerine gitti!

Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerine gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazileri evlerinde ziyaret etti. İlk olarak Kıbrıs Gazisi Necati Aladağ’ı Mevlana Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Kaymakam Güler gazimiz ve ailesiyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. “SİZLERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK” Bir sonraki ziyaretini Kıbrıs Gazisi Günay Cengiz’in Köşklü Çeşme Mahallesi’ndeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet borçluyuz. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz devletimizin en kutsal emanetleridir. Devletimiz tüm imkânlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır” dedi. GAZİLER ZİYARETLERDEN MEMNUN Son olarak Kıbrıs Gazisi Hasan Yavaş’ı ziyaret eden Kaymakam Güler “gazimizi ziyaret ederek hâl ve hatırlarını sorduk, hayır dualarını istedik”  dedi. Gaziler ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını, devletimizin kendilerini yalnız bırakmadığından dolayı Kaymakam Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Devletimize ve devleti yöneten büyüklerimize, milletimizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için dua ettiler.
Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerine gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazileri evlerinde ziyaret etti. İlk olarak Kıbrıs Gazisi Necati Aladağ’ı Mevlana Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Kaymakam Güler gazimiz ve ailesiyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

“SİZLERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

Bir sonraki ziyaretini Kıbrıs Gazisi Günay Cengiz’in Köşklü Çeşme Mahallesi’ndeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet borçluyuz. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz devletimizin en kutsal emanetleridir. Devletimiz tüm imkânlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır” dedi.

GAZİLER ZİYARETLERDEN MEMNUN

Son olarak Kıbrıs Gazisi Hasan Yavaş’ı ziyaret eden Kaymakam Güler “gazimizi ziyaret ederek hâl ve hatırlarını sorduk, hayır dualarını istedik”  dedi. Gaziler ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını, devletimizin kendilerini yalnız bırakmadığından dolayı Kaymakam Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Devletimize ve devleti yöneten büyüklerimize, milletimizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için dua ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.