“Önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz”

Siyaset 24.08.2021 - 12:18, Güncelleme: 24.08.2021 - 12:18
 

“Önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz”

Haftalık yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman, Milli Görüşü yeniden iktidara getireceklerini söyleyerek, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu sistemi ortadan kaldıracağız. Biz önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını Teşkilat başkanı Mehmet Kocaman başkanlığında yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman; “Bugün ihtiyacımız olan İktidar partisinin yaptığı gibi Vatan, Millet Sakarya edebiyatı değil, ''Beka sorunu'' ve terörle mücadeleyi yaşanan sıkıntıları bahane etmek ve bunlar üzerinden oy devşirmek değil. Ana muhalefet ve muhalefet partilerinin de baha ettiği göçmen sorunları vesaireler değil asıl mesele;  Açlık sınırı altında maaş alan milyonlarca İşçi ve emeklimizin, ürettiği ürünün satış geliri maliyetinin yarısını karşılamaya yetmeyen çiftçimizin, her gün iflas anlaşması ilan eden yüzlerce firma sahibinin ve işyerlerinin açamayan esnafımızın, üniversite diplomalı işsizler ordusunun dertlerine gerçekten derman olacak ekonomik adımların acilen atılmasıdır” dedi. “VATANDAŞIN REFAH DÜZEYİNİN ARTIRILMASI GEREK” “Borç – faiz - zam ekonomisine son verip önce imtiyazlılar değil önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz” diyen Kocaman, “Milletimiz inşallah yapılacak ilk seçimde önüne konulacak olan ilk sandıkta feraseti ile hareket edecek, kapı gibi iş bitirme belgesi olan Millî Görüşü (Yeniden Refahı) tekrar iktidara taşıyacaktır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu sistemi ortadan kaldıracağız. Biz önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz. Borçsuz, zamsız, vergisiz millî kaynak paketleri ile kaynak bulacağız. Bunun kitabını ortaya koyduk. Biz geldiğimizde kamuda, belediyelerde israfa dur diyeceğiz. Kaynaklarımızı adil bir şekilde bölüştüreceğiz. Vergi sistemini adaletli hale getireceğiz. Memura, işçiye, emekliye yüzde 10-12 değil yüzde 50 maaş zammı var. Çiftçiye, köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik var Yoksulluğun, geçim sıkıntısının kalıcı olarak ortadan kaldırılması, 80 milyon vatandaşın Refah düzeyinin artırılması için üretim ve istihdam ekonomisine geçilmelidir” ifadelerini kullandı. “BİZ VARIZ, REFAH VAR” Sözlerini sürdüren Kocaman, “Esnafın, işçinin, çiftçinin, köylünün emeğinin hakkını tam olarak alması, için Faiz politikalarından değil istihdamdan yana yatırımdan yana üretimden yana tavır alınmalıdır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Üretim ve istihdamı artıracağız. Faizden gelirleri durduracağız ve vatandaşımızın her kademesine Esnafından, işçisine, memuruna, çiftçisine adaletli gelir dağılımının sağlanması için çalışacağız. Yeniden Refah Partisi yeni dönemde siyasette dengelerin yeniden şekilleneceğini her geçen gün artan üye sayıları ve çözüm odaklı siyaseti ile göstermektedir. Artık umut var artık bereket var artık Biz Varız! Yeniden Refah Var!” dedi.
Haftalık yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman, Milli Görüşü yeniden iktidara getireceklerini söyleyerek, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu sistemi ortadan kaldıracağız. Biz önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını Teşkilat başkanı Mehmet Kocaman başkanlığında yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman; “Bugün ihtiyacımız olan İktidar partisinin yaptığı gibi Vatan, Millet Sakarya edebiyatı değil, ''Beka sorunu'' ve terörle mücadeleyi yaşanan sıkıntıları bahane etmek ve bunlar üzerinden oy devşirmek değil. Ana muhalefet ve muhalefet partilerinin de baha ettiği göçmen sorunları vesaireler değil asıl mesele;  Açlık sınırı altında maaş alan milyonlarca İşçi ve emeklimizin, ürettiği ürünün satış geliri maliyetinin yarısını karşılamaya yetmeyen çiftçimizin, her gün iflas anlaşması ilan eden yüzlerce firma sahibinin ve işyerlerinin açamayan esnafımızın, üniversite diplomalı işsizler ordusunun dertlerine gerçekten derman olacak ekonomik adımların acilen atılmasıdır” dedi.

“VATANDAŞIN REFAH DÜZEYİNİN ARTIRILMASI GEREK”

“Borç – faiz - zam ekonomisine son verip önce imtiyazlılar değil önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz” diyen Kocaman, “Milletimiz inşallah yapılacak ilk seçimde önüne konulacak olan ilk sandıkta feraseti ile hareket edecek, kapı gibi iş bitirme belgesi olan Millî Görüşü (Yeniden Refahı) tekrar iktidara taşıyacaktır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu sistemi ortadan kaldıracağız. Biz önce millet anlayışı ile hareket edeceğiz. Borçsuz, zamsız, vergisiz millî kaynak paketleri ile kaynak bulacağız. Bunun kitabını ortaya koyduk. Biz geldiğimizde kamuda, belediyelerde israfa dur diyeceğiz. Kaynaklarımızı adil bir şekilde bölüştüreceğiz. Vergi sistemini adaletli hale getireceğiz. Memura, işçiye, emekliye yüzde 10-12 değil yüzde 50 maaş zammı var. Çiftçiye, köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik var Yoksulluğun, geçim sıkıntısının kalıcı olarak ortadan kaldırılması, 80 milyon vatandaşın Refah düzeyinin artırılması için üretim ve istihdam ekonomisine geçilmelidir” ifadelerini kullandı.

“BİZ VARIZ, REFAH VAR”

Sözlerini sürdüren Kocaman, “Esnafın, işçinin, çiftçinin, köylünün emeğinin hakkını tam olarak alması, için Faiz politikalarından değil istihdamdan yana yatırımdan yana üretimden yana tavır alınmalıdır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Üretim ve istihdamı artıracağız. Faizden gelirleri durduracağız ve vatandaşımızın her kademesine Esnafından, işçisine, memuruna, çiftçisine adaletli gelir dağılımının sağlanması için çalışacağız. Yeniden Refah Partisi yeni dönemde siyasette dengelerin yeniden şekilleneceğini her geçen gün artan üye sayıları ve çözüm odaklı siyaseti ile göstermektedir. Artık umut var artık bereket var artık Biz Varız! Yeniden Refah Var!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.