19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vekil Akar, İlçe Başkanlarıyla Kaymakamlara gitti!

Siyaset 25.08.2021 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2021 - 11:42
 

Vekil Akar, İlçe Başkanlarıyla Kaymakamlara gitti!

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte, Gebze Bölgesi’ndeki Kaymakamlara gitti.

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gebze Bölgesi’ndeki Kaymakamlara giderek ilçeler hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlerde Vekil Akar’a İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yöneticileri Yakın Ferzende, Serhat Yaşar, Deniz Kartal eşlik etti. İlk olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e giden Vekil Akar ve beraberindekiler, Gebze’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gerçekleşen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, CHP heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. SORUNLARI KAYMAKAMLARA İLETTİLER Ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Vekil Akar, Darıca ve Çayırova’daki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçelerdeki sorunlar ve kendilerine iletilen talepler hakkında da kaymakamlarla istişare eden Vekil Akar ve beraberindekiler teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı. DİLOVASI’NIN YERİ HER ZAMAN ÖZEL KALACAK Darıca ve Çayırova’nın ardından Dilovası’na geçen Vekil Akar, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir ile birlikte ile Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev süresini tamamlayarak Yalova Vali Yardımcılığına atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Yalova Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Asım Alkan’ı tebrik eden CHP heyeti, Dilovası’nda yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgi alışverişinde bulundu. Kaymakam Alkan’a misafirperverliği ve bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Vekil Akar, yeni görev yerinin hayırlı olmasını da temenni etti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise CHP heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Dilovası’nda görev almaktan duyduğu memnuniyeti de belirten Kaymakam Alkan, Dilovası’nın yerinin her zaman özel olacağını da dile getirdi.
TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte, Gebze Bölgesi’ndeki Kaymakamlara gitti.

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gebze Bölgesi’ndeki Kaymakamlara giderek ilçeler hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlerde Vekil Akar’a İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yöneticileri Yakın Ferzende, Serhat Yaşar, Deniz Kartal eşlik etti. İlk olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e giden Vekil Akar ve beraberindekiler, Gebze’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gerçekleşen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, CHP heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

SORUNLARI KAYMAKAMLARA İLETTİLER

Ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Vekil Akar, Darıca ve Çayırova’daki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçelerdeki sorunlar ve kendilerine iletilen talepler hakkında da kaymakamlarla istişare eden Vekil Akar ve beraberindekiler teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

DİLOVASI’NIN YERİ HER ZAMAN ÖZEL KALACAK

Darıca ve Çayırova’nın ardından Dilovası’na geçen Vekil Akar, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir ile birlikte ile Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev süresini tamamlayarak Yalova Vali Yardımcılığına atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Yalova Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Asım Alkan’ı tebrik eden CHP heyeti, Dilovası’nda yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgi alışverişinde bulundu. Kaymakam Alkan’a misafirperverliği ve bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Vekil Akar, yeni görev yerinin hayırlı olmasını da temenni etti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise CHP heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Dilovası’nda görev almaktan duyduğu memnuniyeti de belirten Kaymakam Alkan, Dilovası’nın yerinin her zaman özel olacağını da dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.