MHP, Kocaeli’de gönülleri yapıyor!

Siyaset 25.08.2021 - 13:59, Güncelleme: 25.08.2021 - 13:59
 

MHP, Kocaeli’de gönülleri yapıyor!

MHP’NİN AYAK SESLERİ

Kocaeli’de yeni ve beyaz bir sayfa açan, ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla sevgi tohumları eken MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un devam eden ilçe devir teslim törenlerindeki son durağı Dilovası ve Karamürsel olurken, MHP’de yıllardır özlenen kenetlenmişliği şehrimize ve ülkemize umut oldu. Kocaeli genelinde kabuk değiştirerek yepyeni bir beyaz sayfa açan Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçelerdeki devir-teslim törenleri sürüyor. MHP Dilovası ve Karamürsel ilçelerindeki açılış programlarına MHP ve Ülkücü camiasının yoğun katılımı olduğu görülürken, uzun yıllardır özlenen birlik ve beraberlik görüntüleri gerek şehrimize, gerekse ülkemize umut oldu. YOĞUN KATILIM Güne Dilovası İlçe Teşkilatı’nda start veren MHP ailesi, Dilovası ilçe başkanlığına atanan Ali Demiray’ın devir teslim törenine katıldı. Programda; MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili yer aldı. SANCAKLI: HER ŞEY ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Yarından itibaren tüm ülkücü kardeşlerimiz çalışmaya başlamalı. Artık küskünlükleri ve kırgınlıkları bahane etmeden partimiz için ülkemiz için elimizi taşın altına koyma vakti. MHP’nin kapısı herkese açık. Türkiye’nin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var. El ele kol kola gelerek ülkemizin üzerine oynanan tüm oyunlara karşı güçlü bir duruş sergileyelim. Her şey ülkemizin bekası için. Göreve yeni atanan Ali Demiray başkan ve ekibine başarılar diliyorum” dedi. KURT: GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK Göreve atanır atanmaz, birlik ve beraberlik mesajları veren, ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla sevgi tohumları eken MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, yaptığı konuşmada,” Yükümüz ve sorumluluğumuz ağır. İslam ahlak ve vazifesini inşallah Dilovası’na ve tüm şehrimizde hissettireceğiz. Küskünlük dönemi bitti. Çeşitli sebeplerle partimizden uzak kalanlar için artık bahane yoktur. Kapımız herkese açıktır. Cumhur ittifakına en büyük desteği Dilovası’ndan vermelisiniz. Dilovası’nın evladı Ali Demiray Dilovası’na hayırlı olsun. Hepinizi Yüce Allaha emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” dedi. DEMİRAY: TEŞKİLAT GELENEĞİNE BAĞLI KALACAĞIZ MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ise yaptığı teşekkür konuşmasında, teşkilat geleneğine bağlı kalacaklarının sözünü vererek, “Bizi bu kutlu göreve layık gören Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Av.Yunus Emre Kurt’a teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğimize, görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza söz veriyoruz. Gece gündüz demeden, el ele vererek partimiz için ülkemiz içi mücadele edeceğiz. Teşkilat geleneğine bağlı kalarak her ülküdaşımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
MHP’NİN AYAK SESLERİ

Kocaeli’de yeni ve beyaz bir sayfa açan, ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla sevgi tohumları eken MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un devam eden ilçe devir teslim törenlerindeki son durağı Dilovası ve Karamürsel olurken, MHP’de yıllardır özlenen kenetlenmişliği şehrimize ve ülkemize umut oldu.

Kocaeli genelinde kabuk değiştirerek yepyeni bir beyaz sayfa açan Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçelerdeki devir-teslim törenleri sürüyor. MHP Dilovası ve Karamürsel ilçelerindeki açılış programlarına MHP ve Ülkücü camiasının yoğun katılımı olduğu görülürken, uzun yıllardır özlenen birlik ve beraberlik görüntüleri gerek şehrimize, gerekse ülkemize umut oldu.

YOĞUN KATILIM

Güne Dilovası İlçe Teşkilatı’nda start veren MHP ailesi, Dilovası ilçe başkanlığına atanan Ali Demiray’ın devir teslim törenine katıldı. Programda; MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili yer aldı.

SANCAKLI: HER ŞEY ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Yarından itibaren tüm ülkücü kardeşlerimiz çalışmaya başlamalı. Artık küskünlükleri ve kırgınlıkları bahane etmeden partimiz için ülkemiz için elimizi taşın altına koyma vakti. MHP’nin kapısı herkese açık. Türkiye’nin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var. El ele kol kola gelerek ülkemizin üzerine oynanan tüm oyunlara karşı güçlü bir duruş sergileyelim. Her şey ülkemizin bekası için. Göreve yeni atanan Ali Demiray başkan ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

KURT: GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK

Göreve atanır atanmaz, birlik ve beraberlik mesajları veren, ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla sevgi tohumları eken MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, yaptığı konuşmada,” Yükümüz ve sorumluluğumuz ağır. İslam ahlak ve vazifesini inşallah Dilovası’na ve tüm şehrimizde hissettireceğiz. Küskünlük dönemi bitti. Çeşitli sebeplerle partimizden uzak kalanlar için artık bahane yoktur. Kapımız herkese açıktır. Cumhur ittifakına en büyük desteği Dilovası’ndan vermelisiniz. Dilovası’nın evladı Ali Demiray Dilovası’na hayırlı olsun. Hepinizi Yüce Allaha emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

DEMİRAY: TEŞKİLAT GELENEĞİNE BAĞLI KALACAĞIZ

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ise yaptığı teşekkür konuşmasında, teşkilat geleneğine bağlı kalacaklarının sözünü vererek, “Bizi bu kutlu göreve layık gören Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Av.Yunus Emre Kurt’a teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğimize, görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza söz veriyoruz. Gece gündüz demeden, el ele vererek partimiz için ülkemiz içi mücadele edeceğiz. Teşkilat geleneğine bağlı kalarak her ülküdaşımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.