Eskihisar’da Kültür-Sanat akşamları yeniden başlıyor!

Gebze 26.08.2021 - 10:06, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:06
 

Eskihisar’da Kültür-Sanat akşamları yeniden başlıyor!

Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Eskihisar Kültür Sanat Akşamları verilen aranın ardından 27 Ağustos Cuma günü saat 20:30’da Serdar Tuncer- Cihan Yıldız’ın katılacağı şiir muhabbetiyle başlayacak

Eskihisar’da kültür sanat akşamları kaldığı yerden… Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Eskihisar Kültür Sanat Akşamları, yurdun farklı yerlerinde yaşanan sel ve yangın afetleri nedeniyle bu sene ileri bir tarihe ertelenmişti. Yapılan yeni programlamayla start alacak kültür-sanat akşamları bu yıl da Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar’da bulunan tarihi kalede düzenlenecek. BÜYÜKGÖZ, GEBZELİLERİ DAVET ETTİ Kovid 19 ile mücadele tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulacak olan Eskihisar Kültür Sanat Akşamları 27 Ağustos Cuma günü saat 20:30’da Serdar Tuncer- Cihan Yıldız’ın katılacağı şiir muhabbetiyle başlayacak. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Gebzeli hemşerilerini davet ettiği Eskihisar Kültür Sanat Akşamlarında; 28 Ağustos Cumartesi Son Çıkış Yetişkin Tiyatrosu, 29 Ağustos Pazar Hayati İnanç- Hayata Şiirden Bakmak, 30 Ağustos Pazartesi Grup İmera Konseri, 2 Eylül Perşembe Aşıklar Gecesi Konseri, 3 Eylül Cuma Nurullah Genç konferansı, 4 Eylül Cumartesi Kılıbık Yetişkin Tiyatrosu, 5 Eylül Pazar Kur’an-ı Kerim Ziyafeti programları Gebzelileri buluşturacak. Ücretsiz programların başlama saat ise 20:30.
Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Eskihisar Kültür Sanat Akşamları verilen aranın ardından 27 Ağustos Cuma günü saat 20:30’da Serdar Tuncer- Cihan Yıldız’ın katılacağı şiir muhabbetiyle başlayacak

Eskihisar’da kültür sanat akşamları kaldığı yerden… Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Eskihisar Kültür Sanat Akşamları, yurdun farklı yerlerinde yaşanan sel ve yangın afetleri nedeniyle bu sene ileri bir tarihe ertelenmişti. Yapılan yeni programlamayla start alacak kültür-sanat akşamları bu yıl da Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar’da bulunan tarihi kalede düzenlenecek.

BÜYÜKGÖZ, GEBZELİLERİ DAVET ETTİ

Kovid 19 ile mücadele tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulacak olan Eskihisar Kültür Sanat Akşamları 27 Ağustos Cuma günü saat 20:30’da Serdar Tuncer- Cihan Yıldız’ın katılacağı şiir muhabbetiyle başlayacak. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Gebzeli hemşerilerini davet ettiği Eskihisar Kültür Sanat Akşamlarında; 28 Ağustos Cumartesi Son Çıkış Yetişkin Tiyatrosu, 29 Ağustos Pazar Hayati İnanç- Hayata Şiirden Bakmak, 30 Ağustos Pazartesi Grup İmera Konseri, 2 Eylül Perşembe Aşıklar Gecesi Konseri, 3 Eylül Cuma Nurullah Genç konferansı, 4 Eylül Cumartesi Kılıbık Yetişkin Tiyatrosu, 5 Eylül Pazar Kur’an-ı Kerim Ziyafeti programları Gebzelileri buluşturacak. Ücretsiz programların başlama saat ise 20:30.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.