Valilikten, Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Kocaeli 26.08.2021 - 10:08, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:08
 

Valilikten, Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Valilikten, Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Kocaeli Valiliği, bugünden başlayarak 31 Ağustos Salı gününe kadar sürecek olan sıcak havalara karşı vatandaşları uyardı. Kocaeli Valiliği, bugünden itibaren Salı gününe kadar mevsim normallerinin üzerinde 33-37 derece arasında seyredecek olan hava sıcaklarıyla ilgili hastaları ve yaşlıları uyararak mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması gerektiği açıklamasını yaptı. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Hava sıcaklıkları Marmara Bölgesinde artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Hava sıcaklıklarının bölgemizde bugünden itibaren 31.08.2021 Salı gününe kadar mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.  Bölgemizde günün en yüksek hava sıcaklıklarının; İstanbul’da 31-33, Edirne’de 33-36, Kırklareli 32-35, Tekirdağ 29-31, Kocaeli 33-37,  Sakarya 33-37, Yalova 32-34 dereceler civarında seyredeceği tahmin edilmektedir. Önümüzdeki hafta ortasına kadar etkisini sürdürmesi beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı.  
Valilikten, Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Kocaeli Valiliği, bugünden başlayarak 31 Ağustos Salı gününe kadar sürecek olan sıcak havalara karşı vatandaşları uyardı.

Kocaeli Valiliği, bugünden itibaren Salı gününe kadar mevsim normallerinin üzerinde 33-37 derece arasında seyredecek olan hava sıcaklarıyla ilgili hastaları ve yaşlıları uyararak mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması gerektiği açıklamasını yaptı. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Hava sıcaklıkları Marmara Bölgesinde artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; Hava sıcaklıklarının bölgemizde bugünden itibaren 31.08.2021 Salı gününe kadar mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.  Bölgemizde günün en yüksek hava sıcaklıklarının; İstanbul’da 31-33, Edirne’de 33-36, Kırklareli 32-35, Tekirdağ 29-31, Kocaeli 33-37,  Sakarya 33-37, Yalova 32-34 dereceler civarında seyredeceği tahmin edilmektedir. Önümüzdeki hafta ortasına kadar etkisini sürdürmesi beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.