Kaymakam Alkan, Dilovası’na veda etti!

Dilovası 26.08.2021 - 10:39, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:39
 

Kaymakam Alkan, Dilovası’na veda etti!

Yaklaşık 5 yıl Dilovası’nda görev yapan ve geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Yalova’ya atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan için bir veda yemeği düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Yalova Vali Yardımcılığı görevine atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a veda yemeği verildi. Belediye ekipleri tarafından düzenlenen veda yemeğine Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Kurum Müdürleri, OSB Başkanları ve müdürleri, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı. DİLOVASI’NA DEVLETİN GÜLEN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı açıklama da “Dilovası 3. Kaymakamını bugün uğurluyor. Üç güzel insan üç güzel devlet adamı ilçemizden geçti. Ben öncelikle devletin gülen yüzünü gösteren, geldiği günden bu yana Dilovası halkına hizmet eden Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a teşekkür ediyorum” dedi. ALKAN, DİLOVASI BİR İLÇE DEĞİL BÜYÜK BİR AİLE Adına düzenlenen veda yemeğinde Dilovasılar’a veda eden Kaymakam Alkan ise yaptığı açıklamada “Ben veda etmiyorum. Dostlar veda etmez. Dilovası’nda yaklaşık 5 yılım geçti. Güzel dostluklar kazandım. Dilovası’nda hep güzel anılarım var. Dilovalılar’ı çok seviyorum. Dilovası bir ilçe değil. Büyük bir ailedir. Görev yaptığım süre içersinde bu aile ile birlikte ilçemize hizmet etmeye gayret gösterdik. Elimden geldiğince de ailemizin tüm fertlerini dinlemeye onların sorunlarını çözmeye gayret ettik. Tayin haberim sonrası da gelen tepkilerden gördüğümde Dilovası halkının bizden memnun olduğu idi. Görev süresince ilçemiz insanının gösterdiği güler yüzden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Çok uzağa gitmiyorum. Yeni görev yerimde de tüm Dilovalıları bekliyorum” dedi. Konuşmaların ardından katılımcılar Kaymakam Alkan’a çeşitli hediyeler vererek uğurladılar
Yaklaşık 5 yıl Dilovası’nda görev yapan ve geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Yalova’ya atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan için bir veda yemeği düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Yalova Vali Yardımcılığı görevine atanan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a veda yemeği verildi. Belediye ekipleri tarafından düzenlenen veda yemeğine Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Kurum Müdürleri, OSB Başkanları ve müdürleri, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

DİLOVASI’NA DEVLETİN GÜLEN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı açıklama da “Dilovası 3. Kaymakamını bugün uğurluyor. Üç güzel insan üç güzel devlet adamı ilçemizden geçti. Ben öncelikle devletin gülen yüzünü gösteren, geldiği günden bu yana Dilovası halkına hizmet eden Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

ALKAN, DİLOVASI BİR İLÇE DEĞİL BÜYÜK BİR AİLE

Adına düzenlenen veda yemeğinde Dilovasılar’a veda eden Kaymakam Alkan ise yaptığı açıklamada “Ben veda etmiyorum. Dostlar veda etmez. Dilovası’nda yaklaşık 5 yılım geçti. Güzel dostluklar kazandım. Dilovası’nda hep güzel anılarım var. Dilovalılar’ı çok seviyorum. Dilovası bir ilçe değil. Büyük bir ailedir. Görev yaptığım süre içersinde bu aile ile birlikte ilçemize hizmet etmeye gayret gösterdik. Elimden geldiğince de ailemizin tüm fertlerini dinlemeye onların sorunlarını çözmeye gayret ettik. Tayin haberim sonrası da gelen tepkilerden gördüğümde Dilovası halkının bizden memnun olduğu idi. Görev süresince ilçemiz insanının gösterdiği güler yüzden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Çok uzağa gitmiyorum. Yeni görev yerimde de tüm Dilovalıları bekliyorum” dedi. Konuşmaların ardından katılımcılar Kaymakam Alkan’a çeşitli hediyeler vererek uğurladılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.