19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Herkes üslubuna dikkat edecek”

Siyaset 26.08.2021 - 13:24, Güncelleme: 26.08.2021 - 13:24
 

“Herkes üslubuna dikkat edecek”

SAADET PARTİLİ MECLİS ÜYESİ’NDEN ÜNLÜ TELEVİZYONCUYA TEPKİ;

Televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın, programına telefonla bağlanan bir konuğun Kürtçe konuşmasını kesmesine bir tepki de Dilovası Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Karataş’tan geldi. Karataş, televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ı kınayarak, “Herkes üslubuna dikkat edecek” dedi. Televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında  “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programına telefonla bağlanan konuğun Kürtçe konuşmasını keserek “Burası Türkiye Cumhuriyeti” ifadelerini kullanmıştı. Yılmaz’a birçok kesim tarafından tepki yağarken bir tepki de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Karataş’tan geldi. Televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın ayrımcılık yaptığını söyleyerek kınayan Saadet Partili Meclis üyesi Karataş, “Kürtler ve Türklere tarihini sorarsanız ikisi de aynı destanı söylerler. Malazgirt ve Çanakkale. Bu topraklarda yaşanan bütün acıları, sevinçleri omuz omuza verip yaşamışlar. Bugün ırkçılık yaparak bir halkın dilini yok sayarak hem Kürtlere hem de Türklere saygısızlık edilmiştir. Didem Aslan Yılmaz’ı kınıyorum. Herkes üslubuna dikkat edecek” dedi.
SAADET PARTİLİ MECLİS ÜYESİ’NDEN ÜNLÜ TELEVİZYONCUYA TEPKİ;

Televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın, programına telefonla bağlanan bir konuğun Kürtçe konuşmasını kesmesine bir tepki de Dilovası Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Karataş’tan geldi. Karataş, televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ı kınayarak, “Herkes üslubuna dikkat edecek” dedi.

Televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında  “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programına telefonla bağlanan konuğun Kürtçe konuşmasını keserek “Burası Türkiye Cumhuriyeti” ifadelerini kullanmıştı. Yılmaz’a birçok kesim tarafından tepki yağarken bir tepki de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Karataş’tan geldi. Televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın ayrımcılık yaptığını söyleyerek kınayan Saadet Partili Meclis üyesi Karataş, “Kürtler ve Türklere tarihini sorarsanız ikisi de aynı destanı söylerler. Malazgirt ve Çanakkale. Bu topraklarda yaşanan bütün acıları, sevinçleri omuz omuza verip yaşamışlar. Bugün ırkçılık yaparak bir halkın dilini yok sayarak hem Kürtlere hem de Türklere saygısızlık edilmiştir. Didem Aslan Yılmaz’ı kınıyorum. Herkes üslubuna dikkat edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.