CHP, Zafer Yürüyüşünü bu yıl Gebze’de yapacak!

Siyaset 26.08.2021 - 15:35, Güncelleme: 26.08.2021 - 15:35
 

CHP, Zafer Yürüyüşünü bu yıl Gebze’de yapacak!

CHP, Zafer Yürüyüşünü bu yıl Gebze’de yapacak!

CHP Kocaeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyeti’mizin tüm kahramanlarını halkımız ile onurlandıracağı Zafer Yürüyüşünü bu yıl Gebze’de düzenleyecek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bu yıl Gebze’ye taşıyacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyeleri, milletimizin bağımsızlık zaferini kutladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yılında Gebze’de çeşitli etkinliklere imza atacak. CHP Kocaeli’nin ev sahipliğinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Örgütleri’nin koordinasyonunda düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. HALK KONSERLERİ Parti etkinliklerinin sadece merkez ilçe İzmit ile sınırlandırılmaması talebi üzerine yapılan organizasyonun program akışı belli oldu. CHP Kocaeli, 30 Ağustos Pazartesi Günü İzmit Kültür Tepesi’nde düzenlenecek resmi töreninin ardından Ata’nın huzuruna çıkarak parti çelengini takdim edecek. Saat 19.30’da ise Gebze Trafo Meydanı’ndan başlayacak fener alayı ile Gebze Kent Meydanı istikametinde Zafer Yürüyüşü’nü gerçekleştirecek. Saat 20.30’da ise Gebze Kent Meydanı’nda düzenleyeceği halk konserleri ile kutlamaları taçlandıracak.
CHP, Zafer Yürüyüşünü bu yıl Gebze’de yapacak!

CHP Kocaeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyeti’mizin tüm kahramanlarını halkımız ile onurlandıracağı Zafer Yürüyüşünü bu yıl Gebze’de düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bu yıl Gebze’ye taşıyacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyeleri, milletimizin bağımsızlık zaferini kutladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yılında Gebze’de çeşitli etkinliklere imza atacak. CHP Kocaeli’nin ev sahipliğinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Örgütleri’nin koordinasyonunda düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı.

HALK KONSERLERİ

Parti etkinliklerinin sadece merkez ilçe İzmit ile sınırlandırılmaması talebi üzerine yapılan organizasyonun program akışı belli oldu. CHP Kocaeli, 30 Ağustos Pazartesi Günü İzmit Kültür Tepesi’nde düzenlenecek resmi töreninin ardından Ata’nın huzuruna çıkarak parti çelengini takdim edecek. Saat 19.30’da ise Gebze Trafo Meydanı’ndan başlayacak fener alayı ile Gebze Kent Meydanı istikametinde Zafer Yürüyüşü’nü gerçekleştirecek. Saat 20.30’da ise Gebze Kent Meydanı’nda düzenleyeceği halk konserleri ile kutlamaları taçlandıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.