(MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN POLONYA’YA GİDİYOR)

Spor 27.08.2021 - 09:49, Güncelleme: 27.08.2021 - 09:49
 

(MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN POLONYA’YA GİDİYOR)

(MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN POLONYA’YA GİDİYOR)

4-9 Ekim tarihleri arasında Polonya’nın Wroclaw kentinde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonasında iskeletini Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu  Ay Yıldızlılarımız B Grubu’ndaki rakipleri Slovakya, Galler ve Yunanistan olurken, A Grubu’nda ise ev sahibi Polonya, İrlanda, İskoçya ve İsviçre yer alıyor. ABDİKOĞLU: DİĞER RAKİPLERİMİZ KARŞISINDA’DA İYİ DURUMDAYIZ Türkiye Korfbol Milli Takımı Başantrenörü Yüksel Abdikoğlu Avrupa Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 4-9 Ekim tarihleri arasında Polonya’da olacağız. Takımımız Kocaeli Üniversitesi’nde 3-4 ve 5 Eylül’de kamp yapacak. Grubumuzda yer alan takımlardan Yunanistan’ı farklı mağlup etmiştik. Diğer rakiplerimiz karşısında da iyi durumdayız. Ev sahibi Polonya ile birlikte ilk 2’ye girip istediğimiz sonucu elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Corendon Hava Yolları takımımızın ulaşım sponsoru oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Konaklama ile ilgili de görüşmelerimiz sürüyor.
(MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN POLONYA’YA GİDİYOR)

4-9 Ekim tarihleri arasında Polonya’nın Wroclaw kentinde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonasında iskeletini Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu  Ay Yıldızlılarımız B Grubu’ndaki rakipleri Slovakya, Galler ve Yunanistan olurken, A Grubu’nda ise ev sahibi Polonya, İrlanda, İskoçya ve İsviçre yer alıyor.

ABDİKOĞLU: DİĞER RAKİPLERİMİZ KARŞISINDA’DA İYİ DURUMDAYIZ

Türkiye Korfbol Milli Takımı Başantrenörü Yüksel Abdikoğlu Avrupa Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 4-9 Ekim tarihleri arasında Polonya’da olacağız. Takımımız Kocaeli Üniversitesi’nde 3-4 ve 5 Eylül’de kamp yapacak. Grubumuzda yer alan takımlardan Yunanistan’ı farklı mağlup etmiştik. Diğer rakiplerimiz karşısında da iyi durumdayız. Ev sahibi Polonya ile birlikte ilk 2’ye girip istediğimiz sonucu elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Corendon Hava Yolları takımımızın ulaşım sponsoru oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Konaklama ile ilgili de görüşmelerimiz sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.