19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MİLLİ TAKIMIMIZ AEROBİK JİMNASTİKTEN BOL MADALYA İLE DÖNÜYOR

Spor 27.08.2021 - 10:09, Güncelleme: 27.08.2021 - 10:09
 

MİLLİ TAKIMIMIZ AEROBİK JİMNASTİKTEN BOL MADALYA İLE DÖNÜYOR

MİLLİ TAKIMIMIZ AEROBİK JİMNASTİKTEN BOL MADALYA İLE DÖNÜYOR

Aerobik Jimnastik Slovak Open Uluslararası Turnuvasında mücadele eden milli takımımız organizasyonu 8 altın, 3 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplam 13 madalya ile tamamlayarak gerçekleşmesi oldukça zor bir başarıya imza attı. Yurda dönen kafileyi Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç kutladı BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE EMEK HARCAYAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM Başkan Tolga Havuç açıklamasında Kocaeli Jimnastik camiası adına, başta destekleriyle ve büyük çabalarıyla Türk Jimnastiğinin bugünlere gelmesini sağlayan Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanımız Suat Çelen olmak üzere, göreve geldiği günden beri büyük bir özveri gösteren ve emek harcayan aerobik jimnastik teknik komitemizi, antrenörlerini ve kulüplerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
MİLLİ TAKIMIMIZ AEROBİK JİMNASTİKTEN BOL MADALYA İLE DÖNÜYOR

Aerobik Jimnastik Slovak Open Uluslararası Turnuvasında mücadele eden milli takımımız organizasyonu 8 altın, 3 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplam 13 madalya ile tamamlayarak gerçekleşmesi oldukça zor bir başarıya imza attı. Yurda dönen kafileyi Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç kutladı

BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE EMEK HARCAYAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM

Başkan Tolga Havuç açıklamasında Kocaeli Jimnastik camiası adına, başta destekleriyle ve büyük çabalarıyla Türk Jimnastiğinin bugünlere gelmesini sağlayan Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanımız Suat Çelen olmak üzere, göreve geldiği günden beri büyük bir özveri gösteren ve emek harcayan aerobik jimnastik teknik komitemizi, antrenörlerini ve kulüplerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.