“Yetkililer başarımızı görmezden geliyor!”

Darıca 27.08.2021 - 10:36, Güncelleme: 27.08.2021 - 10:36
 

“Yetkililer başarımızı görmezden geliyor!”

“Yetkililer başarımızı görmezden geliyor!”

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, 7 yıldır görev aldığı Darıca’da birçok şey yaptıklarını ama takdir görmediklerini dile getirerek sitem etti. Sosyal medya hesabından doğaya katkı sundukları çalışmaları açıklayan Müdür Yapıcı sitem ederek, “Ancak yaptığımız bu çalışmaların bir kıymeti yok” dedi. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, 7 yıldır görev aldığı Darıca’da doğaya destek olmak amacıyla birçok katkı sunduklarını ama hiçbir yetkili tarafından takdir görmediklerini söyleyerek sitemde bulundu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sitemini dile getiren Müdür Yapıcı, “Yedi yıl oldu, Darıca’ya gelişimiz. Birçok şey yaptık,  birçoğunu yapmak için de uygun zaman ve imkânı bekliyoruz. Bazen hayaliniz imkânınızdan büyük olabiliyor. Aşağıda kronolojik bir sıra göreceksiniz. 7 yılda çalıştığımız okullardaki atık pil derecelerini gösteriyor. Arkadaşlarımız ile doğaya paha biçilemez bir katkı sunduk. Mustafa Kemal İlkokulunda; 2015 yılı atık pil toplama Darıca 2.liği, 2016 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği, 2017 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği, 2018 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği ve (Kocaeli İl 2.liği), 2019 yılı atık pil toplama Darıca 3.lüğü aldık. Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulunda ise 2020 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği 2021 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği aldık. Bu katkı insani olarak bizi mutlu ediyor. Lakin bizim ülkede bunların bir kıymeti harbiyesi yok. Çünkü bu tablo LGS veya TYT de olsaydı, acaba ne olurdu?” diye sordu. “YETKİLİLER BAŞARIMIZIN KAYNAĞINI SORMADI” Sitemlerine yaptığı çalışmaların kıymetinin bilinmediğini dile getirerek devam eden Müdür Yapıcı, “Herhalde yetkililer bizi merak edip başarımızın kaynağını sorardı. Basın bizi yaza yaza bitiremezdi. En popüler okul olurduk. Veliler çocuklarını bize yazdırmak için gönüllü bağışlarda bulunurdu. Son paragraftaki hiçbir şey olmadı, bugüne kadar. Olması gerekir miydi? Elbette. Olmaz ise ne olur? Biz yine doğaya katkı sunmaya devam edeceğiz. Doğa sunduğumuz katkı ile daha uzun yaşayacak. Doğaya destek sunan öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi tebrik ederim. Bilinç bize hep birincilik getirecek” ifadelerini kullandı.
“Yetkililer başarımızı görmezden geliyor!”

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, 7 yıldır görev aldığı Darıca’da birçok şey yaptıklarını ama takdir görmediklerini dile getirerek sitem etti. Sosyal medya hesabından doğaya katkı sundukları çalışmaları açıklayan Müdür Yapıcı sitem ederek, “Ancak yaptığımız bu çalışmaların bir kıymeti yok” dedi.

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, 7 yıldır görev aldığı Darıca’da doğaya destek olmak amacıyla birçok katkı sunduklarını ama hiçbir yetkili tarafından takdir görmediklerini söyleyerek sitemde bulundu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sitemini dile getiren Müdür Yapıcı, “Yedi yıl oldu, Darıca’ya gelişimiz. Birçok şey yaptık,  birçoğunu yapmak için de uygun zaman ve imkânı bekliyoruz. Bazen hayaliniz imkânınızdan büyük olabiliyor. Aşağıda kronolojik bir sıra göreceksiniz. 7 yılda çalıştığımız okullardaki atık pil derecelerini gösteriyor. Arkadaşlarımız ile doğaya paha biçilemez bir katkı sunduk. Mustafa Kemal İlkokulunda; 2015 yılı atık pil toplama Darıca 2.liği, 2016 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği, 2017 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği, 2018 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği ve (Kocaeli İl 2.liği), 2019 yılı atık pil toplama Darıca 3.lüğü aldık. Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulunda ise 2020 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği 2021 yılı atık pil toplama Darıca 1.liği aldık. Bu katkı insani olarak bizi mutlu ediyor. Lakin bizim ülkede bunların bir kıymeti harbiyesi yok. Çünkü bu tablo LGS veya TYT de olsaydı, acaba ne olurdu?” diye sordu.

“YETKİLİLER BAŞARIMIZIN KAYNAĞINI SORMADI”

Sitemlerine yaptığı çalışmaların kıymetinin bilinmediğini dile getirerek devam eden Müdür Yapıcı, “Herhalde yetkililer bizi merak edip başarımızın kaynağını sorardı. Basın bizi yaza yaza bitiremezdi. En popüler okul olurduk. Veliler çocuklarını bize yazdırmak için gönüllü bağışlarda bulunurdu. Son paragraftaki hiçbir şey olmadı, bugüne kadar. Olması gerekir miydi? Elbette. Olmaz ise ne olur? Biz yine doğaya katkı sunmaya devam edeceğiz. Doğa sunduğumuz katkı ile daha uzun yaşayacak. Doğaya destek sunan öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi tebrik ederim. Bilinç bize hep birincilik getirecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.