“Türkiye’de ilki biz yapalım”

Kocaeli 27.08.2021 - 11:33, Güncelleme: 27.08.2021 - 11:33
 

“Türkiye’de ilki biz yapalım”

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, koronavirüs aşısı ile ilgili önemli çağrıda bulunarak kritik rakamları paylaştı.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ABD Houston Healthcare Hastanesi tarafından koronavirüse yönelik yapılan kritik rakamları paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden kritik raporu yayınlayarak Kocaelilere aşı çağrısında bulunan Prof. Dr. Cantürk, “Evet, Kocaeli'nde ilk doz aşıda yüzde 75’i geçtik ama bu yetmez. İkinci dozda da Türkiye’de ilki biz yapalım” dedi. “AŞISIZLAR SALGININ SÜRMESİNE SEBEP OLUYOR” ABD Houston Healthcare Hastanesi’nin koronavirüs salgınında aşılamanın önemi ile ilgili yaptığı tabloyu örnek gösteren Prof. Dr. Cantürk, “Tabloda görüldüğü gibi ABD'de Houston’dan bir raporda: hastaneye yatırılan 117 COVID-19 hastasının 111’i aşısızlardan oluşuyor. Yoğun bakım gerektiren 28 hastanın 26’sı aşısız, ventilatör gereken 14 hastanın 14’üde aşısızlardan oluşuyor” dedi.
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, koronavirüs aşısı ile ilgili önemli çağrıda bulunarak kritik rakamları paylaştı.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ABD Houston Healthcare Hastanesi tarafından koronavirüse yönelik yapılan kritik rakamları paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden kritik raporu yayınlayarak Kocaelilere aşı çağrısında bulunan Prof. Dr. Cantürk, “Evet, Kocaeli'nde ilk doz aşıda yüzde 75’i geçtik ama bu yetmez. İkinci dozda da Türkiye’de ilki biz yapalım” dedi.

“AŞISIZLAR SALGININ SÜRMESİNE SEBEP OLUYOR”

ABD Houston Healthcare Hastanesi’nin koronavirüs salgınında aşılamanın önemi ile ilgili yaptığı tabloyu örnek gösteren Prof. Dr. Cantürk, “Tabloda görüldüğü gibi ABD'de Houston’dan bir raporda: hastaneye yatırılan 117 COVID-19 hastasının 111’i aşısızlardan oluşuyor. Yoğun bakım gerektiren 28 hastanın 26’sı aşısız, ventilatör gereken 14 hastanın 14’üde aşısızlardan oluşuyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.