İYİ Genç Çayırova’dan ‘Mavi Kapak’ projesi!

Siyaset 27.08.2021 - 15:16, Güncelleme: 27.08.2021 - 15:16
 

İYİ Genç Çayırova’dan ‘Mavi Kapak’ projesi!

İYİ Genç Çayırova’dan ‘Mavi Kapak’ projesi!

İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, engelliler için harekete geçti. ‘Umut olmak için destek ol’ projesi kapsamında mavi kapak toplamaya başlayan İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Çayırovalıları destek olmaya davet etti. İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Çayırova’da yaşayan engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlamak için harekete geçti. ‘Umut olmak için destek ol’ projesi kapsamında Çayırovalıları mavi kapak toplaması için destek olmaya davet eden partililer, “İYİ’ler Çayırova’da. Topladığımız mavi kapakları Marmara Engelliler Derneği’nin yardımıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Her kapakta umut olacağını unutma. 200.000 kapağı toplayıp bizlere ulaştırarak siz de tekerlekli sandalye alabilir, bu iyiliğe ortak olabilirsiniz. Hatta topladığınız kapaklar sayende bir kardeşimizin yüzünü güldürebilirsiniz. Haydi Çayırova, iyiliğe ortak ol” ifadelerini kullandı. UZUNAL’DAN GENÇLERE DESTEK İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise projeye destek vermek için vatandaşlara mavi kapak toplamaları için çağrıda bulundu. Uzunal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İyi’ler Çayırova’da. Millet bizi çağırıyor. Çayırovalı kardeşim, sende gel bir kapak getir, bir kardeşimizin yüzü gülsün. Haydi Çayırova, engelli kardeşlerimiz bizi çağırıyor” dedi.
İYİ Genç Çayırova’dan ‘Mavi Kapak’ projesi!

İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, engelliler için harekete geçti. ‘Umut olmak için destek ol’ projesi kapsamında mavi kapak toplamaya başlayan İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Çayırovalıları destek olmaya davet etti.

İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, Çayırova’da yaşayan engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlamak için harekete geçti. ‘Umut olmak için destek ol’ projesi kapsamında Çayırovalıları mavi kapak toplaması için destek olmaya davet eden partililer, “İYİ’ler Çayırova’da. Topladığımız mavi kapakları Marmara Engelliler Derneği’nin yardımıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Her kapakta umut olacağını unutma. 200.000 kapağı toplayıp bizlere ulaştırarak siz de tekerlekli sandalye alabilir, bu iyiliğe ortak olabilirsiniz. Hatta topladığınız kapaklar sayende bir kardeşimizin yüzünü güldürebilirsiniz. Haydi Çayırova, iyiliğe ortak ol” ifadelerini kullandı.

UZUNAL’DAN GENÇLERE DESTEK

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise projeye destek vermek için vatandaşlara mavi kapak toplamaları için çağrıda bulundu. Uzunal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İyi’ler Çayırova’da. Millet bizi çağırıyor. Çayırovalı kardeşim, sende gel bir kapak getir, bir kardeşimizin yüzü gülsün. Haydi Çayırova, engelli kardeşlerimiz bizi çağırıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.