Darıca'nın vaizi emekli oldu!

Darıca 28.08.2021 - 10:13, Güncelleme: 28.08.2021 - 10:13
 

Darıca'nın vaizi emekli oldu!

Darıca'nın vaizi emekli oldu!

Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, kendisini 44 yıl din ve toplum hizmetine adayan vaiz Şükrü İkiz’in emekli olduğunu duyurdu. Türkiye'nin dört köşesinde İmam Hatiplik, vaizlik, ilçe Müftülüğü, İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Darıca ilçe vaizi Şükrü İkiz emekliye ayrıldı. Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, Darıca İlçe Müftülüğü vaizi olan ve görev süresi dolarak emekli olan Şükrü İkiz için bir program düzenledi. Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Eyüpoğlu Camii’nde bir program düzenleyerek İkiz’e başarı belgesini veren Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, İkiz’in emekliliği ile ilgili bir açıklama yaparak “Muhterem Hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, uzun ve sağlıklı bir emeklilik diliyoruz” dedi.  GÖREV SÜRESİ DOLDU 12 Ağustos 1977 tarihinde Kastamonu Canbaz Köyü Cami İmam Hatibi olarak göreve başlayan İkiz, sırasıyla Kars Digor İlçe Müftüsü, Kayseri Pınarbaşı İlçe Müftüsü, Kayseri Pınarbaşı Vaiz, Bayburt Demirözü İlçe Müftüsü, Sinop Türkeli İlçe Müftüsü, Ordu İl Müftü Yardımcısı, Ordu Vaiz, Kocaeli Vaiz, Kırşehir Boztepe İlçe Müftüsü, Kütahya Simav İlçe Müftüsü, Yalova Çınarcık İlçe Müftüsü olarak görev yapmasının ardından uzun süredir Darıca İlçe Müftülüğü vaizi olmuştu. İkiz, görev süresinin tamamlanmasının ardından emekliye ayrıldı.
Darıca'nın vaizi emekli oldu!

Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, kendisini 44 yıl din ve toplum hizmetine adayan vaiz Şükrü İkiz’in emekli olduğunu duyurdu.

Türkiye'nin dört köşesinde İmam Hatiplik, vaizlik, ilçe Müftülüğü, İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Darıca ilçe vaizi Şükrü İkiz emekliye ayrıldı. Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, Darıca İlçe Müftülüğü vaizi olan ve görev süresi dolarak emekli olan Şükrü İkiz için bir program düzenledi. Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Eyüpoğlu Camii’nde bir program düzenleyerek İkiz’e başarı belgesini veren Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, İkiz’in emekliliği ile ilgili bir açıklama yaparak “Muhterem Hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, uzun ve sağlıklı bir emeklilik diliyoruz” dedi.

 GÖREV SÜRESİ DOLDU

12 Ağustos 1977 tarihinde Kastamonu Canbaz Köyü Cami İmam Hatibi olarak göreve başlayan İkiz, sırasıyla Kars Digor İlçe Müftüsü, Kayseri Pınarbaşı İlçe Müftüsü, Kayseri Pınarbaşı Vaiz, Bayburt Demirözü İlçe Müftüsü, Sinop Türkeli İlçe Müftüsü, Ordu İl Müftü Yardımcısı, Ordu Vaiz, Kocaeli Vaiz, Kırşehir Boztepe İlçe Müftüsü, Kütahya Simav İlçe Müftüsü, Yalova Çınarcık İlçe Müftüsü olarak görev yapmasının ardından uzun süredir Darıca İlçe Müftülüğü vaizi olmuştu. İkiz, görev süresinin tamamlanmasının ardından emekliye ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.