19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Serenay Subaşı geleceğe umutla bakıyor

Spor 28.08.2021 - 11:13, Güncelleme: 28.08.2021 - 11:13
 

Serenay Subaşı geleceğe umutla bakıyor

Serenay Subaşı geleceğe umutla bakıyor

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Deniz Küreği Türkiye Kupası müsabakaları Sapanca Gölü’nde sonuçlanmış, İzmit Sümerspor’un kürekçileri başarılı bir mücadele örneği göstererek madalyaları kazanmıştı. İzmit Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı Serenay Subaşı kulüplerinin her geçen gün daha büyüdüğünü ve geliştiğiniz ifade ederek sponsorlardan Asya Tur'un desteği ile de yüklerinin hayli hafiflediğini ifade etti. BİZE DESTEK OLANLARA LAYIK OLUYORUZ Subaşı “Özellikle il dışına çıktığımız tüm organizasyonlarda ulaşım ciddi bir maliyet oluşturuyordu. Asya Tur çalışanlarına ve sahiplerine bu yönde spora destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bize destek olanlara layık oluyoruz. Türkiye kupasında kazandığımız dereceleri Kocaeli'mize hediye ediyoruz. Artık sınırlarımızın dışına çıkıp; ulusal ve uluslararası dereceler kazanmak istiyoruz" dedi.    
Serenay Subaşı geleceğe umutla bakıyor

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Deniz Küreği Türkiye Kupası müsabakaları Sapanca Gölü’nde sonuçlanmış, İzmit Sümerspor’un kürekçileri başarılı bir mücadele örneği göstererek madalyaları kazanmıştı. İzmit Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı Serenay Subaşı kulüplerinin her geçen gün daha büyüdüğünü ve geliştiğiniz ifade ederek sponsorlardan Asya Tur'un desteği ile de yüklerinin hayli hafiflediğini ifade etti.

BİZE DESTEK OLANLARA LAYIK OLUYORUZ

Subaşı “Özellikle il dışına çıktığımız tüm organizasyonlarda ulaşım ciddi bir maliyet oluşturuyordu. Asya Tur çalışanlarına ve sahiplerine bu yönde spora destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bize destek olanlara layık oluyoruz. Türkiye kupasında kazandığımız dereceleri Kocaeli'mize hediye ediyoruz. Artık sınırlarımızın dışına çıkıp; ulusal ve uluslararası dereceler kazanmak istiyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.