Farabi EAH’ın girişi asfaltlanıyor!

Darıca 28.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 28.08.2021 - 11:47
 

Farabi EAH’ın girişi asfaltlanıyor!

Farabi EAH’ın girişi asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis girişindeki yol bozukluğunu onararak çalışma yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis, pandemi alanı girişi ve -3 katta bulunan girişini yenileyerek asfaltlama çalışması yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, “Hastanemiz Acil Servis, Pandemi Alanı Giriş ve -3 Katta bulunan giriş bölümlerinde; 27-28-29.08.2021 [Cuma-Cumartesi-Pazar] tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından alan ve asfalt düzenlemesi çalışmaları yapılacağından bu alanda araç girişleri kontrollü olarak sağlanacaktır. Bu süreçte yaşanabilecek rahatsızlıklardan dolayı bölge halkımızdan özür diler, hasta ve hasta yakınlarımıza daha iyi bir hizmet sunumu yapabilmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizi bildirmek isteriz” ifadelerini kullandı.
Farabi EAH’ın girişi asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis girişindeki yol bozukluğunu onararak çalışma yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis, pandemi alanı girişi ve -3 katta bulunan girişini yenileyerek asfaltlama çalışması yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, “Hastanemiz Acil Servis, Pandemi Alanı Giriş ve -3 Katta bulunan giriş bölümlerinde; 27-28-29.08.2021 [Cuma-Cumartesi-Pazar] tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından alan ve asfalt düzenlemesi çalışmaları yapılacağından bu alanda araç girişleri kontrollü olarak sağlanacaktır. Bu süreçte yaşanabilecek rahatsızlıklardan dolayı bölge halkımızdan özür diler, hasta ve hasta yakınlarımıza daha iyi bir hizmet sunumu yapabilmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizi bildirmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.