Kocaeli’nde aşı nöbeti sürüyor!

Sağlık 28.08.2021 - 16:56, Güncelleme: 28.08.2021 - 16:56
 

Kocaeli’nde aşı nöbeti sürüyor!

Kocaeli’nde aşı nöbeti sürüyor!

Kocaeli’nde aşı çalışmalarına ara vermeden devam eden Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, hafta sonları da aşı standı açarak vatandaşları aşı olmaya davet ediyor. Aşı çalışmaları kapsamında hemen hemen her gün sahada olarak vatandaşlara aşı çağrısında bulunan ekipler, hafta sonları da boş durmayarak aşı olmayan vatandaşlar için stant açıyor. Aşı çalışmaları kapsamında 2 grup halinde aşı hizmeti veren ekipler 10.00 ile 16.00 arası ve 17.00-24.00 saatleri arasında açılan stantlarda aşı nöbeti tutuyor. Aşılama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, “Aşılama çalışmaları tüm hastanelerimizde gece saat 24:00'e kadar devam ediyor. Bunun yanında Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüklerinin organizasyonu ile belirlenen noktalarda randevusuz aşılama çalışmaları yapılacaktır. Bugün aşı yapılacak merkezler aşağıdaki gibi planlanmıştır. Aşı hakkında tüm sorularınız ve merak ettikleriniz için Müdürlüğümüzün 0262 550 50 85-86 numaralı Covid-19 İletişim merkezini arayabilirsiniz. Bu savaşta aşı en büyük silahımız” diyerek tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.
Kocaeli’nde aşı nöbeti sürüyor!

Kocaeli’nde aşı çalışmalarına ara vermeden devam eden Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, hafta sonları da aşı standı açarak vatandaşları aşı olmaya davet ediyor.

Aşı çalışmaları kapsamında hemen hemen her gün sahada olarak vatandaşlara aşı çağrısında bulunan ekipler, hafta sonları da boş durmayarak aşı olmayan vatandaşlar için stant açıyor. Aşı çalışmaları kapsamında 2 grup halinde aşı hizmeti veren ekipler 10.00 ile 16.00 arası ve 17.00-24.00 saatleri arasında açılan stantlarda aşı nöbeti tutuyor. Aşılama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, “Aşılama çalışmaları tüm hastanelerimizde gece saat 24:00'e kadar devam ediyor. Bunun yanında Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüklerinin organizasyonu ile belirlenen noktalarda randevusuz aşılama çalışmaları yapılacaktır. Bugün aşı yapılacak merkezler aşağıdaki gibi planlanmıştır. Aşı hakkında tüm sorularınız ve merak ettikleriniz için Müdürlüğümüzün 0262 550 50 85-86 numaralı Covid-19 İletişim merkezini arayabilirsiniz. Bu savaşta aşı en büyük silahımız” diyerek tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.