Polis memuruna soruşturma açıldı

Dilovası 29.08.2021 - 11:19, Güncelleme: 29.08.2021 - 11:19
 

Polis memuruna soruşturma açıldı

DİLOVASI’NDA ‘BOZKURT’ İŞARETİ YAPMIŞTI

MHP Dilovası İlçe Başkanlığı önünde düzenlen törende bozkurt işareti yapan polis memuru hakkında soruşturma açıldı. MHP Dilovası İlçe binası önünde geçtiğimiz gün, Ali Demiray’ın ilçe başkanı olması sebebiyle bir tören düzenlendi. İlçe binası önünde düzenlenen etkinlikte güvenliği sağlamak için Gebze’den Dilovası’na gönderilen bir karakol amirinin partililerle birlikte ‘bozkurt’ işareti yaptığı görüldü. Olayla ilgili Kocaeli Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, polis memuru hakkında soruşturma açıldığı belirtildi. Yapılan açıklama şöyle; “Bazı basın-yayın organlarında ve çeşitli sosyal medya hesaplarında Dilovası ilçesinde bir siyasi partinin etkinliğine üniformalı bir emniyet görevlisinin katılım sağladığına dair haberler yer almıştır. Adı geçen emniyet görevlisi hakkında soruşturma başlatılmıştır.”
DİLOVASI’NDA ‘BOZKURT’ İŞARETİ YAPMIŞTI

MHP Dilovası İlçe Başkanlığı önünde düzenlen törende bozkurt işareti yapan polis memuru hakkında soruşturma açıldı.

MHP Dilovası İlçe binası önünde geçtiğimiz gün, Ali Demiray’ın ilçe başkanı olması sebebiyle bir tören düzenlendi. İlçe binası önünde düzenlenen etkinlikte güvenliği sağlamak için Gebze’den Dilovası’na gönderilen bir karakol amirinin partililerle birlikte ‘bozkurt’ işareti yaptığı görüldü. Olayla ilgili Kocaeli Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, polis memuru hakkında soruşturma açıldığı belirtildi. Yapılan açıklama şöyle; “Bazı basın-yayın organlarında ve çeşitli sosyal medya hesaplarında Dilovası ilçesinde bir siyasi partinin etkinliğine üniformalı bir emniyet görevlisinin katılım sağladığına dair haberler yer almıştır. Adı geçen emniyet görevlisi hakkında soruşturma başlatılmıştır.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.