Akar’dan 30 Ağustos mesajı

Siyaset 30.08.2021 - 09:57, Güncelleme: 30.08.2021 - 09:57
 

Akar’dan 30 Ağustos mesajı

Akar’dan 30 Ağustos mesajı

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Akar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bağımsızlık mücadelesi yürüyen kurtuluş ordusu, işbirlikçilerinden de güç alan işgalcileri vatan topraklarından atmış, ‘bağımsızlığımıza da birliğimize de göz diktirmeyiz, el uzattırmayız’ demiştir. 30 AĞUSTOS HALKIN ZAFER GÜNÜDÜR Kahraman Ordumuz, vatanımızın ve milletimizin içinde bulunduğu zor koşullarda milletimizle kenetlenerek, ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihe yazılan 30 Ağustos Zaferimiz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni müjdeleyen en büyük kazanımımızdır. 30 Ağustos emperyalizmin yenilgisi, halkın zafer günüdür. 30 Ağustos Zaferi, Sevr düşü peşinde koşanların emellerini hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceklerini gösteren bir zaferdir. Savaş alanında tarih yeniden yazılırken, Türk Ulusu'nun gelişip güçlenmesinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de engellenemeyeceğinin en anlamlı mesajı verilmiştir. TÜRK MİLLETİ, 99 YILDIR CUMHURİYETLE NEFES ALMAYA DEVAM ETMEKTEDİR Ne mutlu ki Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde vatan sevgisini ve bağımsız yaşama arzusunu tüm dünyaya haykıran Türk Milleti, 99 yıldır cumhuriyetle, demokrasiyle, Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla nefes almaya devam etmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle; Ulusumuzun kurtuluş mücadelesinin şanlı bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla, heyecanla kutluyor, başta ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız ve vatanımızın bütünlüğü uğruna canı pahasına mücadele veren Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı ve geçmişten bugüne tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.
Akar’dan 30 Ağustos mesajı

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Akar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bağımsızlık mücadelesi yürüyen kurtuluş ordusu, işbirlikçilerinden de güç alan işgalcileri vatan topraklarından atmış, ‘bağımsızlığımıza da birliğimize de göz diktirmeyiz, el uzattırmayız’ demiştir.

30 AĞUSTOS HALKIN ZAFER GÜNÜDÜR

Kahraman Ordumuz, vatanımızın ve milletimizin içinde bulunduğu zor koşullarda milletimizle kenetlenerek, ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihe yazılan 30 Ağustos Zaferimiz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni müjdeleyen en büyük kazanımımızdır. 30 Ağustos emperyalizmin yenilgisi, halkın zafer günüdür. 30 Ağustos Zaferi, Sevr düşü peşinde koşanların emellerini hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceklerini gösteren bir zaferdir. Savaş alanında tarih yeniden yazılırken, Türk Ulusu'nun gelişip güçlenmesinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de engellenemeyeceğinin en anlamlı mesajı verilmiştir.

TÜRK MİLLETİ, 99 YILDIR CUMHURİYETLE NEFES ALMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

Ne mutlu ki Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde vatan sevgisini ve bağımsız yaşama arzusunu tüm dünyaya haykıran Türk Milleti, 99 yıldır cumhuriyetle, demokrasiyle, Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla nefes almaya devam etmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle; Ulusumuzun kurtuluş mücadelesinin şanlı bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla, heyecanla kutluyor, başta ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız ve vatanımızın bütünlüğü uğruna canı pahasına mücadele veren Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı ve geçmişten bugüne tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.