Tavşancıl’da sona geliniyor

Spor 30.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 30.08.2021 - 10:43
 

Tavşancıl’da sona geliniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tavşancıl Salih Gün tesisleri yanında yaptırdığı alanda sona geliniyor.

YILDIRIM: TAVŞANCILIMIZA KAZANDIRILACAK BU TESİS İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM Geçtiğimiz günlerde tesisleri ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın çalışmalarla ilgili bilgi aldı.  AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Tavşancıl Salih Gün stadında yapımına devam edilen Sporcu Kamp Merkezini  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile inceledik.  Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a Tavşancılımıza kazandırılacak bu tesis için teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tavşancıl Salih Gün tesisleri yanında yaptırdığı alanda sona geliniyor.

YILDIRIM: TAVŞANCILIMIZA KAZANDIRILACAK BU TESİS İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Geçtiğimiz günlerde tesisleri ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın çalışmalarla ilgili bilgi aldı.  AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Tavşancıl Salih Gün stadında yapımına devam edilen Sporcu Kamp Merkezini  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile inceledik.  Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a Tavşancılımıza kazandırılacak bu tesis için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.