Başkan Koyun amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi!

Spor 30.08.2021 - 10:58, Güncelleme: 30.08.2021 - 10:58
 

Başkan Koyun amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi!

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Başiskele İzmit’teki amatör spor kulübü başkanları ile bir araya geldi. Kocaelispor yöneticilerinden Mehmet Yaşar’ın sahibi olduğu İzmit’teki Beyaz Yalı Restoran’da oldukça verimli bir organizasyon gerçekleşti.

İLİMİZİN  ÖNEMLİ SPOR ADAMLARI’DA KATILIM GÖSTERDİ Buluşmada KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Gençlik ve İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül, KASKF Onursal Başkanı ve Çenesuyu Plajyolu Kulübü Başkanı Bünyamin Akman, İzmit Belediyesi Spor Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Gölcükspor Kulüp Başkanı Temel Erten, Kocaelispor Kulübü Eski Başkanı ve Kocaeli Güneşspor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, KASKF yöneticileri katılım gösterdi EMEKLERİNİZ GERÇEKTEN ÇOK DEĞERLİ BAŞKANLARIM Açılış konuşmasını yapan Engin Koyun davetlerini geri çevirmeyen kulüp başkanlarına ve organizasyonu sağlayan KASKF Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti. Engin Koyun, kendisinin de amatör liglerde futbol oynadığını ve bu sporun tozunu toprağını çok iyi bildiğini belirterek “Emekleriniz gerçekten çok büyük değerli başkanlarım. Bizler her daim sizlerin yanınızdayız. 4 kişilik izleme ekibimizi kuruyoruz. Yerelde, BAL’da, üçüncü ve ikinci ligde futbolcu takip edip Kocaelispor’a kazandırmak istiyoruz. Sizlerin de bu konuda yardımını bekliyoruz.” Amatör kulüpler daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Kocaelispor etrafında birleşmeye devam edeceklerini ifade etti. YILLAR SONRA GELEN DAVET KULÜP BAŞKANLARINI MUTLU ETTİ Amatör kulüp başkanları yıllar sonra Kocaelispor’dan böylesi bir davet aldıklarını ve bu anlamda çok mutlu olduklarını belirtti. Yuvam İzmitspor Kulübü Başkanı Elman Demir izleme ekibinin her ilçeden ikişer temsilci belirlenmesi ve bu bakımdan amatördeki antrenörlerden bir ekibin kurulmasının daha sağlıklı olabileceğini sözlerine eklerken. İzmit Yenimahalle Spor Kulüp Başkanı Doğan Bucak da Kocaelispor’da İzmitli futbolcunun kalmamasına sitem etti. Bu şekilde 4’er ilçe kulüp başkanlarının katılımı ile 2 yemek organizasyonu yapılması planlanıyor
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Başiskele İzmit’teki amatör spor kulübü başkanları ile bir araya geldi. Kocaelispor yöneticilerinden Mehmet Yaşar’ın sahibi olduğu İzmit’teki Beyaz Yalı Restoran’da oldukça verimli bir organizasyon gerçekleşti.

İLİMİZİN  ÖNEMLİ SPOR ADAMLARI’DA KATILIM GÖSTERDİ

Buluşmada KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Gençlik ve İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül, KASKF Onursal Başkanı ve Çenesuyu Plajyolu Kulübü Başkanı Bünyamin Akman, İzmit Belediyesi Spor Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Gölcükspor Kulüp Başkanı Temel Erten, Kocaelispor Kulübü Eski Başkanı ve Kocaeli Güneşspor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, KASKF yöneticileri katılım gösterdi

EMEKLERİNİZ GERÇEKTEN ÇOK DEĞERLİ BAŞKANLARIM

Açılış konuşmasını yapan Engin Koyun davetlerini geri çevirmeyen kulüp başkanlarına ve organizasyonu sağlayan KASKF Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti. Engin Koyun, kendisinin de amatör liglerde futbol oynadığını ve bu sporun tozunu toprağını çok iyi bildiğini belirterek “Emekleriniz gerçekten çok büyük değerli başkanlarım. Bizler her daim sizlerin yanınızdayız. 4 kişilik izleme ekibimizi kuruyoruz. Yerelde, BAL’da, üçüncü ve ikinci ligde futbolcu takip edip Kocaelispor’a kazandırmak istiyoruz. Sizlerin de bu konuda yardımını bekliyoruz.” Amatör kulüpler daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Kocaelispor etrafında birleşmeye devam edeceklerini ifade etti.

YILLAR SONRA GELEN DAVET KULÜP BAŞKANLARINI MUTLU ETTİ

Amatör kulüp başkanları yıllar sonra Kocaelispor’dan böylesi bir davet aldıklarını ve bu anlamda çok mutlu olduklarını belirtti. Yuvam İzmitspor Kulübü Başkanı Elman Demir izleme ekibinin her ilçeden ikişer temsilci belirlenmesi ve bu bakımdan amatördeki antrenörlerden bir ekibin kurulmasının daha sağlıklı olabileceğini sözlerine eklerken. İzmit Yenimahalle Spor Kulüp Başkanı Doğan Bucak da Kocaelispor’da İzmitli futbolcunun kalmamasına sitem etti. Bu şekilde 4’er ilçe kulüp başkanlarının katılımı ile 2 yemek organizasyonu yapılması planlanıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.