Kara ve Bıyık, Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti

Darıca 30.08.2021 - 13:58, Güncelleme: 30.08.2021 - 13:58
 

Kara ve Bıyık, Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti

Kara ve Bıyık, Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti

30 Ağustos Zafer Bayramı, Darıca’da coşkuyla kutlandı. Törenin ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yılı dolayısıyla Darıca’da etkinlikler düzenlendi. Darıca’da ilk tören Darıca sahilde bulunan Atatürk anıtında gerçekleşirken Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, siyasi parti temsilcileri ve ilçe protokolü katıldı. KARA VE BIYIK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ Çelenk sunma töreninin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajı okundu. Konuşmanın ardından Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Camiler Arası 30 Ağustos Zafer Turnuvası’nda dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi. Törenin ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti.
Kara ve Bıyık, Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti

30 Ağustos Zafer Bayramı, Darıca’da coşkuyla kutlandı. Törenin ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yılı dolayısıyla Darıca’da etkinlikler düzenlendi. Darıca’da ilk tören Darıca sahilde bulunan Atatürk anıtında gerçekleşirken Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, siyasi parti temsilcileri ve ilçe protokolü katıldı.

KARA VE BIYIK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Çelenk sunma töreninin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajı okundu. Konuşmanın ardından Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Camiler Arası 30 Ağustos Zafer Turnuvası’nda dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi. Törenin ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.