19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Vatandaşın yanında olun!”

Siyaset 30.08.2021 - 14:15, Güncelleme: 30.08.2021 - 14:15
 

“Vatandaşın yanında olun!”

ARAS, ANKARA’DA İLÇE BAŞKANLARINA TALİMAT VERDİ;

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin ‘’İktidara Yürüyüş Toplantısı-3” programına katıldı. Ankara Green Park Hotel’de gerçekleşen toplantıya il yönetim kurulu üyeleri İbrahim Şenmemiş ve Lütfullah Kadıoğlu ile birlikte katılan Aras, 59 ilin 455 ilçesinin ilçe başkanlarına hitap etti. Ekonomi politikaları üzerinden AK Parti’yi eleştiren Aras, hükümetin vatandaşın halinden haberi olmadığının altının çizerek ilçe başkanlarına ‘Vatandaşın yanında olun’ dedi. DOĞALGAZA 6 AYDA 7.ZAM Sözlerini sürdüren İl Başkanı Aras, bu yıl içerisinde doğalgaza 6 ayda 7 kez zam geldiğini söyleyerek, “Gece yarısı gelen zamlarla milletimizin sırtına her gün daha fazla yük yüklenmektedir. Doğalgaza, elektriğe yüzde 15 zam yapan hükümet, sıra emekliye. İşçiye gelince yüzde 3’ten yüzde 5’ten yukarı gidememektedir. Buradan milletimize soruyorum; ‘Hala mı AK Parti?’ dedi. BU ZULÜM YENİDEN REFAH İKTİDARIYLA SONA ERECEK Konuşması sırasında kullandığı döviz ve argümanlarla salonun büyük beğenisini alan Aras’ın sözleri sürekli alkışlarla kesildi. Zengin - fakir farkının bir çığ gibi büyüdüğü ülkemizde hükümetin sofrasıyla vatandaşın sofrası arasında büyük bir fark olduğunu dile getiren Aras, “bu zulüm Yeniden Refah iktidarıyla sona erecek” dedi. İlçe başkanlarımıza diyorum ki, “İlçelerinizde vatandaşlarımıza söyleyin ‘Tüm bu dertlerin çaresi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dır’ diyerek sözlerini noktaladı.
ARAS, ANKARA’DA İLÇE BAŞKANLARINA TALİMAT VERDİ;

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin ‘’İktidara Yürüyüş Toplantısı-3” programına katıldı. Ankara Green Park Hotel’de gerçekleşen toplantıya il yönetim kurulu üyeleri İbrahim Şenmemiş ve Lütfullah Kadıoğlu ile birlikte katılan Aras, 59 ilin 455 ilçesinin ilçe başkanlarına hitap etti. Ekonomi politikaları üzerinden AK Parti’yi eleştiren Aras, hükümetin vatandaşın halinden haberi olmadığının altının çizerek ilçe başkanlarına ‘Vatandaşın yanında olun’ dedi.

DOĞALGAZA 6 AYDA 7.ZAM

Sözlerini sürdüren İl Başkanı Aras, bu yıl içerisinde doğalgaza 6 ayda 7 kez zam geldiğini söyleyerek, “Gece yarısı gelen zamlarla milletimizin sırtına her gün daha fazla yük yüklenmektedir. Doğalgaza, elektriğe yüzde 15 zam yapan hükümet, sıra emekliye. İşçiye gelince yüzde 3’ten yüzde 5’ten yukarı gidememektedir. Buradan milletimize soruyorum; ‘Hala mı AK Parti?’ dedi.

BU ZULÜM YENİDEN REFAH İKTİDARIYLA SONA ERECEK

Konuşması sırasında kullandığı döviz ve argümanlarla salonun büyük beğenisini alan Aras’ın sözleri sürekli alkışlarla kesildi. Zengin - fakir farkının bir çığ gibi büyüdüğü ülkemizde hükümetin sofrasıyla vatandaşın sofrası arasında büyük bir fark olduğunu dile getiren Aras, “bu zulüm Yeniden Refah iktidarıyla sona erecek” dedi. İlçe başkanlarımıza diyorum ki, “İlçelerinizde vatandaşlarımıza söyleyin ‘Tüm bu dertlerin çaresi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dır’ diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.